HEDEF BAŞKAN DEĞİL, “MALA ZARAR VERME OLABİLİR”

ASAYİŞ 16.12.2018 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2735+ kez okundu.
 

HEDEF BAŞKAN DEĞİL, “MALA ZARAR VERME OLABİLİR”

İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına isabet eden sert cisim ile hasar aldığı tahmin edilmektedir
Burdur valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda yarı inşaat halinde bulunan evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğüne Cumartesi günü saat 20.30  da haber vermesi üzerine Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamıştır      BURDUR VALİLİĞİ KONU HAKKINDA YAZILI AÇIKLAMA YAPTI     İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını, bunu yeni fark ettiğini bildirir 15.12.2018 günü saat 20.30'da yaptığı başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamış, muhtemelen sert bir cisim çarpması sonucu camda buzlanma oluştuğu anlaşılmıştır. Çevrede yapılan araştırmada herhangi bir görgü tanığı ve başkaca bulguya da ulaşılamamıştır.Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir.                      CHP YEŞİLOVA ÖRGÜTÜ KINAMA YAYINLADI            CHP Yeşilova İlçe Başkanı Ferdi Ay, yaptığı yazılı açıklamada;  Valilik makamı yaptığı açıklamayla soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Biz Yeşilova CHP İlçe örgütü olarak yapılan saldırı her ne olursa olsun söz konusu olayın partimizi karıştırmak isteyen art niyetli kişiler tarafından planlandığını düşünüyoruz. Aynı zamanda Yeşilova gibi çağdaş bir ilçemizde kurşunlama gibi mafya zihniyetine sahip insanlar olabileceğine inanmıyoruz. Saldırının nedeni ne olursa olsun, CHP' yi karıştırmaya ve bu güzel insanların arasına nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.                     
İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına isabet eden sert cisim ile hasar aldığı tahmin edilmektedir

Burdur valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda yarı inşaat halinde bulunan evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğüne Cumartesi günü saat 20.30  da haber vermesi üzerine Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamıştır

     BURDUR VALİLİĞİ KONU HAKKINDA YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

    İlimiz Yeşilova İlçesi Belediye Başkanı Nuri Özbek’in Kayadibi Mahallesinde şu anda inşaat halinde olan ve oturmadığı evinin camına tahminen 2 hafta önce kurşun sıkıldığını, bunu yeni fark ettiğini bildirir 15.12.2018 günü saat 20.30'da yaptığı başvurusu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibimiz tarafından mahallinde gerçekleştirilen inceleme sonucunda, herhangi bir ateşli silah kullanıldığına dair bulgu ve emareye (kurşun deliği, çekirdek, boş kovan ya da kartuş) rastlanılmamış, muhtemelen sert bir cisim çarpması sonucu camda buzlanma oluştuğu anlaşılmıştır. Çevrede yapılan araştırmada herhangi bir görgü tanığı ve başkaca bulguya da ulaşılamamıştır.Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

                     CHP YEŞİLOVA ÖRGÜTÜ KINAMA YAYINLADI 

          CHP Yeşilova İlçe Başkanı Ferdi Ay, yaptığı yazılı açıklamada;  Valilik makamı yaptığı açıklamayla soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Biz Yeşilova CHP İlçe örgütü olarak yapılan saldırı her ne olursa olsun söz konusu olayın partimizi karıştırmak isteyen art niyetli kişiler tarafından planlandığını düşünüyoruz. Aynı zamanda Yeşilova gibi çağdaş bir ilçemizde kurşunlama gibi mafya zihniyetine sahip insanlar olabileceğine inanmıyoruz. Saldırının nedeni ne olursa olsun, CHP' yi karıştırmaya ve bu güzel insanların arasına nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.