HEM KADINLAR, HEM TİYATROLAR YAŞASIN!

KÜLTÜR 01.03.2021 - 12:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3715+ kez okundu.
 

HEM KADINLAR, HEM TİYATROLAR YAŞASIN!

Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı.
Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Kadın Oyunları Festivali'nin önemine vurgu yapmak için Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı. Salonda pandemi kuralları gereği boş bırakılacak koltuklardaki kadın fotoğrafları ile birlikte sanatseverlere seslenen Gamze Taşçıer, hem kadın mücadelesine hem de sanata destek istedi. KADIN OYUNLARI FESTİVALİ - FESTİVAL PROGRAMI Bandırma / 1-5 Mart 2021 / Barış Manço Kültür Merkezi Ankara / 4-11 Mart 2021 / AST Bilkent Sahne Çanakkale / 8-17 Mart 2021 / Çanakkale Belediyesi Sosyal Medya  Ayvalık / 23-27 Mart 2021 / Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi
Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı.

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek olan Kadın Oyunları Festivali'nin önemine vurgu yapmak için Ankara Sanat Tiyatrosu ve festival organizatörü Atölye Kültür Sanat tarafından; Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer aracılığı ile festivale çağrı videosu yayınlandı.

Salonda pandemi kuralları gereği boş bırakılacak koltuklardaki kadın fotoğrafları ile birlikte sanatseverlere seslenen Gamze Taşçıer, hem kadın mücadelesine hem de sanata destek istedi.

KADIN OYUNLARI FESTİVALİ - FESTİVAL PROGRAMI

Bandırma / 1-5 Mart 2021 / Barış Manço Kültür Merkezi
Ankara / 4-11 Mart 2021 / AST Bilkent Sahne
Çanakkale / 8-17 Mart 2021 / Çanakkale Belediyesi Sosyal Medya 
Ayvalık / 23-27 Mart 2021 / Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.