HERKES İÇİN SIFIR EMİSYONLU HAREKETLİLİK; BİSİKLETİNİ AL GEL

KÜLTÜR 21.09.2020 - 15:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3542+ kez okundu.
 

HERKES İÇİN SIFIR EMİSYONLU HAREKETLİLİK; BİSİKLETİNİ AL GEL

Bisikletini Al Gel ” etkinliği ve bisiklet turu düzenliyor. Etkinlik 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Bucak Cumhuriyet Meydanından başlayacak
Bucak Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; günü düzenliyor. Etkinliğin sloganı ; Bisikletini Al Gel ” etkinliği ve bisiklet turu düzenliyor. Etkinlik 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Bucak Cumhuriyet Meydanından başlayacak. Etkinlik hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimidir. Hafta süresince, belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. 2002 yılında ilk kez kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'nın etkisi, hem Avrupa'da hem de tüm dünyada giderek artmıştır. Hafta kapsamında belediyeler; hareketlilik yönetimi, erişilebilirlik, yeni veya iyileştirilmiş bisiklet altyapısı tesislerine odaklanan projeler gerçekleştirmektedir. Biz de Bucak Belediyesi olarak “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; Bisikletini Al Gel” etkinliği düzenliyoruz. 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Cumhuriyet Meydanında başlayacak etkinliğimiz, Gazi Caddesi güzergahını takip ederek, Kazım Karabekir Caddesi kavşağından dönüş yapılacak ve Gazi Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına kadar sürecek. Tüm vatandaşlarımızı, gençlerimizi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; Bisikletini Al Gel ” etkinliğimize katılmaya davet ediyorum” dedi.  
Bisikletini Al Gel ” etkinliği ve bisiklet turu düzenliyor. Etkinlik 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Bucak Cumhuriyet Meydanından başlayacak

Bucak Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; günü düzenliyor. Etkinliğin sloganı ; Bisikletini Al Gel ” etkinliği ve bisiklet turu düzenliyor. Etkinlik 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Bucak Cumhuriyet Meydanından başlayacak.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Avrupa Hareketlilik Haftası, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimidir. Hafta süresince, belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. 2002 yılında ilk kez kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası'nın etkisi, hem Avrupa'da hem de tüm dünyada giderek artmıştır. Hafta kapsamında belediyeler; hareketlilik yönetimi, erişilebilirlik, yeni veya iyileştirilmiş bisiklet altyapısı tesislerine odaklanan projeler gerçekleştirmektedir. Biz de Bucak Belediyesi olarak “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; Bisikletini Al Gel” etkinliği düzenliyoruz. 22 Eylül 2020 Salı günü saat 16:00’da Cumhuriyet Meydanında başlayacak etkinliğimiz, Gazi Caddesi güzergahını takip ederek, Kazım Karabekir Caddesi kavşağından dönüş yapılacak ve Gazi Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına kadar sürecek. Tüm vatandaşlarımızı, gençlerimizi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak “Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareketlilik; Bisikletini Al Gel ” etkinliğimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.