HİSARCIKLIOĞLU, GELİŞİM ENSTİTÜSÜNÜN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

YAŞAM 16.02.2016 - 20:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4631+ kez okundu.
 

HİSARCIKLIOĞLU, GELİŞİM ENSTİTÜSÜNÜN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU eşliğinde gerçekleştirildi
Eğitim, danışmanlık ve proje faaliyetleri için bir iletişim merkezi olacak, Burdur ile üniversiteyi bütünleştirmeyi hedefleyen, akademik, idari ve beşeri insan kaynağına sahip olan Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU eşliğinde gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından HİSARCIKLIOĞLU ve beraberindekiler Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundular. Açılan enstitüden dolayı üniversitemizi kutlayan HİSARCIKLIOĞLU, “Üniversite-sanayi işbirliğinin ilk adımını Rektörümüz atmış. Bu merkezi görünce daha da umutlandım. Burada okuyan ve okuyacak olan öğrenciler için burası müthiş bir fırsat. Aynı zamanda Burdurlu sanayici ve işadamları için de çok önemli bir fırsat. Sanayi ile akademik dünyayı bir araya getiremezsek işte o teknolojik sıçramayı, gelişmeyi sağlayamayız. İş adamı olarak dünyayı sürekli takip edebilme imkanımız yok. İşte akademik dünyanın en büyük avantajı dünyayı takip edebilme avantajları var. Onlar bilgiyi biz ise tecrübe ve cesareti ortaya koyup ikimiz birlikte hareket edersek o zaman Türkiye’nin önüne kimse geçemez.” şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından HİSARCIKLIOĞLU’na çiçek sunuldu.
Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU eşliğinde gerçekleştirildi

Eğitim, danışmanlık ve proje faaliyetleri için bir iletişim merkezi olacak, Burdur ile üniversiteyi bütünleştirmeyi hedefleyen, akademik, idari ve beşeri insan kaynağına sahip olan Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin açılış töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU eşliğinde gerçekleştirildi.

Açılış töreninin ardından HİSARCIKLIOĞLU ve beraberindekiler Burdur Gelişim Enstitüsü Stratejik İş Birliği Proje Danışmanlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Açılan enstitüden dolayı üniversitemizi kutlayan HİSARCIKLIOĞLU, “Üniversite-sanayi işbirliğinin ilk adımını Rektörümüz atmış. Bu merkezi görünce daha da umutlandım. Burada okuyan ve okuyacak olan öğrenciler için burası müthiş bir fırsat. Aynı zamanda Burdurlu sanayici ve işadamları için de çok önemli bir fırsat. Sanayi ile akademik dünyayı bir araya getiremezsek işte o teknolojik sıçramayı, gelişmeyi sağlayamayız. İş adamı olarak dünyayı sürekli takip edebilme imkanımız yok. İşte akademik dünyanın en büyük avantajı dünyayı takip edebilme avantajları var. Onlar bilgiyi biz ise tecrübe ve cesareti ortaya koyup ikimiz birlikte hareket edersek o zaman Türkiye’nin önüne kimse geçemez.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından HİSARCIKLIOĞLU’na çiçek sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.