HİSARCIKLIOĞLU TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

DİĞER 17.02.2016 - 17:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3894+ kez okundu.
 

HİSARCIKLIOĞLU TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Hisarcıklıoğlu 2014 Yılı Geleneksel Vergi Ödül Töreni”nin ardından Burdur Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaretinde Borsa yöneticilerine, “Üniversitenizin kıymetini bilin. Sizden ricam, Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olun. Bizler işadamı olarak her yapılanı görme imkanımız yok. Biz işimizi biliriz, onlar farklı şey bilir. İki tecrübeyi birleştirirsek, o zaman bizi kimse tutamaz” dedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen vergi ödül töreninin ardından, Vali Hasan Kürklü ile birlikte Burdur Ticaret Borsasını ziyaret etti. Vali Kürklü ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu burada Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Meclis Başkanı Hikmet Çangır,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Yalçın Mecikoğlu, Genç Girişimciler Başkanı Bumin Oktay,  Borsa Yönetim ve Meclis üyeler ile Borsa üyeleri karşıladı. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Başar ve Meclis Başkanı Çangır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün Ziyareti’nden duydukları memnuniyeti dile getirdiler Başar ve Çangır, Borsanın çalışmaları, yaptıkları ve yapacak oldukları projeler ile ilgili bilgi vererek, tarım ve hayvanlık konularında fikir alışverişinde bulundular. Borsa yöneticilerine, herhangi bir konuda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile ilgili işbirliği içerisinde olmalarını tavsiye eden Hisarcıklıoğlu, “Üniversitenizin kıymetini bilin. Sizden ricam, Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olun. Bizler işadamı olarak her yapılanı görme imkanımız yok. Biz işi biliriz, onlar farklı şey bilir. İki tecrübeyi birleştirirsek, o zaman bizi kimse tutamaz” şeklinde konuştu. Burdur sütü’nün Ülkemize ve bölge ülkelerine damgasının vurulması gerektiğini aktaran Hisarcıklıoğlu, “Sütün litresi 1,15 kuruş muydu, 1 lira mıydı denmez daha farklı noktaya gelir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Burdur’un yöresel tatlarının yanı sıra, Bucak Duranlar Süt A.Ş’de üretilen ve raf ömrü 50 güne kadar uzayan kaymak ve yoğurt ikram edildi. Duran Süt A.Ş. Sahibi Süleyman Duran, inek sütünden imal edilen  kaymağın Türkiye’nin çeşitli illerine ve özellikle Irak’a ihraç ettiklerini söyledi.Süleyman Duran’ı tebrik eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “bu kaymak noktasında da farklılık yapmak lazım. Para kazanabilmenin yolu burada. Camız kaymağını da yap bana gönder. Eğer süt sıkıntısı çekersen, Kocaeli’nde Mandayla alakala bir çiftlik kurulmuş, oradan süt temini yaparız” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kendisine yapılan ikramların ardından Borsa yöneticileri vedalaşarak Burdur’dan ayrıldı.  
Hisarcıklıoğlu 2014 Yılı Geleneksel Vergi Ödül Töreni”nin ardından Burdur Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ziyaretinde Borsa yöneticilerine, “Üniversitenizin kıymetini bilin. Sizden ricam, Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olun. Bizler işadamı olarak her yapılanı görme imkanımız yok. Biz işimizi biliriz, onlar farklı şey bilir. İki tecrübeyi birleştirirsek, o zaman bizi kimse tutamaz” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen vergi ödül töreninin ardından, Vali Hasan Kürklü ile birlikte Burdur Ticaret Borsasını ziyaret etti. Vali Kürklü ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu burada Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Meclis Başkanı Hikmet Çangır,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Yalçın Mecikoğlu, Genç Girişimciler Başkanı Bumin Oktay,  Borsa Yönetim ve Meclis üyeler ile Borsa üyeleri karşıladı.

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Başar ve Meclis Başkanı Çangır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün Ziyareti’nden duydukları memnuniyeti dile getirdiler Başar ve Çangır, Borsanın çalışmaları, yaptıkları ve yapacak oldukları projeler ile ilgili bilgi vererek, tarım ve hayvanlık konularında fikir alışverişinde bulundular. Borsa yöneticilerine, herhangi bir konuda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile ilgili işbirliği içerisinde olmalarını tavsiye eden Hisarcıklıoğlu, “Üniversitenizin kıymetini bilin. Sizden ricam, Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olun. Bizler işadamı olarak her yapılanı görme imkanımız yok. Biz işi biliriz, onlar farklı şey bilir. İki tecrübeyi birleştirirsek, o zaman bizi kimse tutamaz” şeklinde konuştu.

Burdur sütü’nün Ülkemize ve bölge ülkelerine damgasının vurulması gerektiğini aktaran Hisarcıklıoğlu, “Sütün litresi 1,15 kuruş muydu, 1 lira mıydı denmez daha farklı noktaya gelir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Burdur’un yöresel tatlarının yanı sıra, Bucak Duranlar Süt A.Ş’de üretilen ve raf ömrü 50 güne kadar uzayan kaymak ve yoğurt ikram edildi. Duran Süt A.Ş. Sahibi Süleyman Duran, inek sütünden imal edilen  kaymağın Türkiye’nin çeşitli illerine ve özellikle Irak’a ihraç ettiklerini söyledi.Süleyman Duran’ı tebrik eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “bu kaymak noktasında da farklılık yapmak lazım. Para kazanabilmenin yolu burada. Camız kaymağını da yap bana gönder. Eğer süt sıkıntısı çekersen, Kocaeli’nde Mandayla alakala bir çiftlik kurulmuş, oradan süt temini yaparız” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kendisine yapılan ikramların ardından Borsa yöneticileri vedalaşarak Burdur’dan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.