HİZARCILAR, MARANGOZ VE MOBİLYACILAR'A SİPERLİKLİ MASKE

SİYASET 09.05.2020 - 19:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4408+ kez okundu.
 

HİZARCILAR, MARANGOZ VE MOBİLYACILAR'A SİPERLİKLİ MASKE

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan, hızarcılar, marangozlar ve mobilyacılar için siperlik dağıttı.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan ile Bucak Hizarcılar, Marangoz ve Mobilyacılar odası Başkanı Sayın İsmail İnan’ı iş yerinde ziyaretettiler. Bu ziyaret esnasında odasına kayıtlı olan tüm esnafların sorunlarının olup olmadığını ve çözüm noktasında kendilerinin yapabileceği hususlar konusunda fikir alış-verişinde bulundular. İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez; ’Diğer esnaflarımız gibi Hızarcı, Marangoz ve Mobilyacı esnaflarımızda bizim için çok kıymetlidir. Çalışırken üretirken hem Covid-19’dan hem de Ağaç Tozundan korunabilmeleri amacıyla Siperlikli Maskeleri tüm esnafımıza dağıtması için oda Başkanımız İsmail İnan’a Belediye Meclis Üyemiz Sayın Fuat Şan ile birlikte İlçe Başkanlığımız olarak maskeleri teslim ettik. Tüm Ülke olarak birlikteliğimiz sayesinde tez zamanda Tüm Dünyayı etkisi altına alan Virüsten Allah’ın izniyle kurtulacağız. Ancak biraz daha sabredelim evde kalmaya devam edip zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösterelim, şu mübarek ayda dualarımızı eksik etmeyelim ve normalleşme konusunda rehavete kapılmadan biraz daha sabır ederek virüsten kurtulalım.  ’ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Safa Sönmez; ‘Tüm Esnafımızın her zaman her konuda İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu buradan açık bir şekilde ifade ediyorum ve bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şerif ayını kutlar,tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim’  dedi  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan, hızarcılar, marangozlar ve mobilyacılar için siperlik dağıttı.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde Bucak Belediye Meclis Üyesi Fuat Şan ile Bucak Hizarcılar, Marangoz ve Mobilyacılar odası Başkanı Sayın İsmail İnan’ı iş yerinde ziyaretettiler. Bu ziyaret esnasında odasına kayıtlı olan tüm esnafların sorunlarının olup olmadığını ve çözüm noktasında kendilerinin yapabileceği hususlar konusunda fikir alış-verişinde bulundular.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez; ’Diğer esnaflarımız gibi Hızarcı, Marangoz ve Mobilyacı esnaflarımızda bizim için çok kıymetlidir. Çalışırken üretirken hem Covid-19’dan hem de Ağaç Tozundan korunabilmeleri amacıyla Siperlikli Maskeleri tüm esnafımıza dağıtması için oda Başkanımız İsmail İnan’a Belediye Meclis Üyemiz Sayın Fuat Şan ile birlikte İlçe Başkanlığımız olarak maskeleri teslim ettik. Tüm Ülke olarak birlikteliğimiz sayesinde tez zamanda Tüm Dünyayı etkisi altına alan Virüsten Allah’ın izniyle kurtulacağız. Ancak biraz daha sabredelim evde kalmaya devam edip zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösterelim, şu mübarek ayda dualarımızı eksik etmeyelim ve normalleşme konusunda rehavete kapılmadan biraz daha sabır ederek virüsten kurtulalım.  ’ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Safa Sönmez; ‘Tüm Esnafımızın her zaman her konuda İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu buradan açık bir şekilde ifade ediyorum ve bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şerif ayını kutlar,tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim’  dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.