HÜKÜMET ÜRETİCİYİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

EKONOMİ 29.12.2019 - 13:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3086+ kez okundu.
 

HÜKÜMET ÜRETİCİYİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur süt ve sertifikalı tohum destekleme ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundular.
                 “11 BİN ÜRETİCİMİZ DESTEKLEME ALACAK” Tarım ve Hayvancılıkta Marka Şehir Burdur’da AK Parti Hükümetlerinin desteklemeleri devam ettiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimiz Tarım ve Hayvancılıkta marka bir şehir, İlimizde üreticilerimizin talepleri ile yakından ilgileniyoruz. Burdur’umuzda 11.000 üreticinin Temmuz ve Ağustos ayı için ürettiği 65.000 ton süt için 5.800.000 TL (5.8 Milyon) destekleme 27.12.2019 Dün (Cuma ) tek seferde hesaplara yatırılmıştır. Tarım ve Orman Bakanlığımız geçtiğimiz yılın toplamı 271.000 ton süt için 42 Milyon TL ödeme gerçekleştirmişti. Bakanlığımız 2019 Yılı ilk 8 ayında ise bu rakam  toplam 45 Milyon TL oldu.” açıklamasında bulundu. *“672 ÜRETİCİYE SERTİFİKALI TOHUM ÜRETİM DESTEĞİ”* Sertifikalı tohum üretimi desteklemesi ile ilgili de bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İlimizde 672 üreticimize ait 22.000 dekar alanda kullanılan sertifikalı tohum için 30 Aralık 2019 Pazartesi günü 200.000 ₺ destekleme hesaplarına Bakanlığımızca yatırılacak. Üreticimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandılar. *“ÜRETİCİMİZİN TALEPLERİ İLE İLGİLENİYORUZ”* Üreticilerin talepleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur” Burdur’umuz tarım ve hayvancılıkta marka bir şehir. Bizlerde üreticilerimizin iletmiş oldukları taleplerle ilgili gerekli Bakanlıklarımızla görüşmeler gerçekleştirerek, çözüm üretmeye çalışıyoruz. AK Parti Hükümetlerimiz her zaman üreticinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir.” Dediler.  
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur süt ve sertifikalı tohum destekleme ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundular.

                 “11 BİN ÜRETİCİMİZ DESTEKLEME ALACAK”
Tarım ve Hayvancılıkta Marka Şehir Burdur’da AK Parti Hükümetlerinin desteklemeleri devam ettiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Burdur İlimiz Tarım ve Hayvancılıkta marka bir şehir, İlimizde üreticilerimizin talepleri ile yakından ilgileniyoruz. Burdur’umuzda 11.000 üreticinin Temmuz ve Ağustos ayı için ürettiği 65.000 ton süt için 5.800.000 TL (5.8 Milyon) destekleme 27.12.2019 Dün (Cuma ) tek seferde hesaplara yatırılmıştır. Tarım ve Orman Bakanlığımız geçtiğimiz yılın toplamı 271.000 ton süt için 42 Milyon TL ödeme gerçekleştirmişti. Bakanlığımız 2019 Yılı ilk 8 ayında ise bu rakam  toplam 45 Milyon TL oldu.” açıklamasında bulundu.

*“672 ÜRETİCİYE SERTİFİKALI TOHUM ÜRETİM DESTEĞİ”*
Sertifikalı tohum üretimi desteklemesi ile ilgili de bilgi veren Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İlimizde 672 üreticimize ait 22.000 dekar alanda kullanılan sertifikalı tohum için 30 Aralık 2019 Pazartesi günü 200.000 ₺ destekleme hesaplarına Bakanlığımızca yatırılacak. Üreticimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandılar.

*“ÜRETİCİMİZİN TALEPLERİ İLE İLGİLENİYORUZ”*
Üreticilerin talepleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur” Burdur’umuz tarım ve hayvancılıkta marka bir şehir. Bizlerde üreticilerimizin iletmiş oldukları taleplerle ilgili gerekli Bakanlıklarımızla görüşmeler gerçekleştirerek, çözüm üretmeye çalışıyoruz. AK Parti Hükümetlerimiz her zaman üreticinin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir.” Dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.