İBRAHİM ZORLU ANISINA SOKAK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

KÜLTÜR 03.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2953+ kez okundu.
 

İBRAHİM ZORLU ANISINA SOKAK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen İstasyon Caddesi Sokak Festivali 5 Ekim Cumartesi günü saat:13.00’da İstasyon Caddesi’nde yapılıyor.
Burdur Belediyesi’nin her yıl düzenlediği İstasyon Caddesi Sokak Festivali, hayatını kaybeden ve İstasyon Caddesi’nde bulunan By-Zorlu Organizasyon işyeri sahibi İbrahim Zorlu’nun anısına düzenleniyor. Şişme oyun grupları, yüz boyama etkinliği, palyaçolar ile çocukların eğlenceli vakit geçireceği etkinliklerin yanı sıra, kavurma ve pilav dağıtımı, sürpriz çekilişler, yarışmalar ve canlı müzik gruplarıyla da gençler keyifli bir Cumartesi günü geçirecek. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sokak festivaline tüm halkın davetli olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “ Kış mevsimi öncesi, sonbaharın son güneşli günlerini yine vatandaşlarımızla birlikte değerlendirmek istedik. Her yıl düzenlediğimiz Sokak Festivalimizi de bu yıl yaşamını yitiren, güler yüzlü dostumuz, genç yaşta hayata veda eden İstasyon Caddesi esnaflarımızdan İbrahim Zorlu’nun anısına düzenlenecek sokak konseptli festival de  Çocuklarımızın, gençlerimizin, üniversite öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin keyifli bir zaman geçireceği, güzel etkinliklerle dolu bu zaman geçirmek amacına yönelik olarak festivalimize tüm halkımız davetlidir.” Şeklinde konuştu
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen İstasyon Caddesi Sokak Festivali 5 Ekim Cumartesi günü saat:13.00’da İstasyon Caddesi’nde yapılıyor.

Burdur Belediyesi’nin her yıl düzenlediği İstasyon Caddesi Sokak Festivali, hayatını kaybeden ve İstasyon Caddesi’nde bulunan By-Zorlu Organizasyon işyeri sahibi İbrahim Zorlu’nun anısına düzenleniyor. Şişme oyun grupları, yüz boyama etkinliği, palyaçolar ile çocukların eğlenceli vakit geçireceği etkinliklerin yanı sıra, kavurma ve pilav dağıtımı, sürpriz çekilişler, yarışmalar ve canlı müzik gruplarıyla da gençler keyifli bir Cumartesi günü geçirecek.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sokak festivaline tüm halkın davetli olduğunu belirten Başkan Ercengiz, “ Kış mevsimi öncesi, sonbaharın son güneşli günlerini yine vatandaşlarımızla birlikte değerlendirmek istedik. Her yıl düzenlediğimiz Sokak Festivalimizi de bu yıl yaşamını yitiren, güler yüzlü dostumuz, genç yaşta hayata veda eden İstasyon Caddesi esnaflarımızdan İbrahim Zorlu’nun anısına düzenlenecek sokak konseptli festival de  Çocuklarımızın, gençlerimizin, üniversite öğrencilerimizin ve hemşerilerimizin keyifli bir zaman geçireceği, güzel etkinliklerle dolu bu zaman geçirmek amacına yönelik olarak festivalimize tüm halkımız davetlidir.” Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.