İÇECEĞİNE İLAÇ KATARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ.

ASAYİŞ 22.09.2016 - 10:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4722+ kez okundu.
 

İÇECEĞİNE İLAÇ KATARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ.

Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde 11.09.2016 tarihinden itibaren kayıp şahsın içeceğine ilaç konularak aracı ile birlikte uçurumdan attılar.
 Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde 11.09.2016 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranmasına Jandarma tarafından başlanılan M.E isimli şahsın yapılan çalışmalar neticesinde resmi nikahlı eşi S.E ve ilişki yaşadığı T.Ü. tarafından içeceğine (30) adet uyku ilacı katmak suretiyle uyutularak T.Ü.’nün 15 … … plakalı aracına bindirerek Gölhisar-Çameli İlçe bağlantı yolu (Alan mevkii 6’ncı km) üzerindeki bir noktada uçurumdan aşağı atılarak öldürülmüş olduğu tespit edilmiştir. M.E‘ye ait ceset 20.09.2016 günü T.Ü’nün yer göstermesi sonucu bulunmuş olup, olay şüphelileri S.E ve T.Ü. C.Savcılığının talimatı ile gözaltına alınmışlardır.  
Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde 11.09.2016 tarihinden itibaren kayıp şahsın içeceğine ilaç konularak aracı ile birlikte uçurumdan attılar.

 Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde 11.09.2016 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranmasına Jandarma tarafından başlanılan M.E isimli şahsın yapılan çalışmalar neticesinde resmi nikahlı eşi S.E ve ilişki yaşadığı T.Ü. tarafından içeceğine (30) adet uyku ilacı katmak suretiyle uyutularak T.Ü.’nün 15 … … plakalı aracına bindirerek Gölhisar-Çameli İlçe bağlantı yolu (Alan mevkii 6’ncı km) üzerindeki bir noktada uçurumdan aşağı atılarak öldürülmüş olduğu tespit edilmiştir.

M.E‘ye ait ceset 20.09.2016 günü T.Ü’nün yer göstermesi sonucu bulunmuş olup, olay şüphelileri S.E ve T.Ü. C.Savcılığının talimatı ile gözaltına alınmışlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.