İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI VERİLDİ.

EĞİTİM 20.10.2017 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2983+ kez okundu.
 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI VERİLDİ.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere giyim yardımı okul idarecilerine teslim edildi.
Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek için okul idarecilerine; toplam 70.000 TL değerinde 29 ilkokul, 27 ortaokul, 13 lise, ve 6 özel eğitim okuluna toplam 1250 öğrenciye ayakkabı ve 800 mont yardımı yapılmış Burdur Öğretmenevi Nurcihan Velicangil konferans salonunda okul idarecilerine ise Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından teslimi yapılmıştır.  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik toplantı da yaptığı konuşmada; geçtiğimiz yıllarda olduğu bu geleneğimiz sürdürülmekte bize düşen ise ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bu ihtiyaçlarının temini ve dağıtılmasıdır. Bu nedenle de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminde okula giden öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanarak okulda diğer öğrenciler arasında hayata hazırlanmasıdır. İhtiyaçların tespit edilmesi halinde bu tür yardımlarımız devam edecektir dedi.                        MAALESEF TOPLUMDA ÖRÜMCEK KAFALILAR VAR.   Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kışlık montların dağıtımında yaptığı konuşmada; ömrünü doldurmuş eğitim kurumlarının yıkılması ve yerine yeniden yapılması çabalarını farklı anlamlar yükleyerek karşı çıkılmasını anlamış değiliz. Neymiş efendim orada anıları varmış ne yani birilerinin anılarının yerinde durması için çağın gereklerine göre yeni modern derslikler yapılmamasının nedeni olabilir mi! İşte bunlardan biri istasyon caddesindeki kız meslek lisesi sorun birilerinin anılarının burada olması tek neden bu biz yıkılan okulların yerine ticaret merkezi yapmıyoruz. Yıkılan okulların yerine yenisini yapıyoruz.                          SÖZ KONUSU REKLAMLARA GEÇİT VERMİYORUZ   Bu Eğitim ve Öğretim yılının başında okullarımız da üzerinde dağıtan kurum veya kişilerin fotoğraflarının bulunduğu eğitim materyallerinin dağıtılmak istendiğinden bahseden vali Şerif Yılmaz bu gibi yardımların dağıtılarak çocukların kullanıldığını söyledi. Daha önceki konuşmalarımda da bunu belirttim. Esasında dinimizin gereği de budur ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken bir elin verdiğini asla bir diğer elin dahi bilmemesi gerekmektedir. Burdur Eğitim de tek ders esasına göre eğitim sorunlarını çözmüş örnek illerden biridir dedi. Daha sonra okul idarecilerine odaların öğrenciler için temin ettiği yardımları okullar vali Şerif Yılmaz’ın elinden alarak okullarının yolunu tuttular.          
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere giyim yardımı okul idarecilerine teslim edildi.

Burdur merkez ve merkeze bağlı köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek için okul idarecilerine; toplam 70.000 TL değerinde 29 ilkokul, 27 ortaokul, 13 lise, ve 6 özel eğitim okuluna toplam 1250 öğrenciye ayakkabı ve 800 mont yardımı yapılmış Burdur Öğretmenevi Nurcihan Velicangil konferans salonunda okul idarecilerine ise Burdur Valisi Şerif Yılmaz tarafından teslimi yapılmıştır.

 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik toplantı da yaptığı konuşmada; geçtiğimiz yıllarda olduğu bu geleneğimiz sürdürülmekte bize düşen ise ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin bu ihtiyaçlarının temini ve dağıtılmasıdır. Bu nedenle de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim döneminde okula giden öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanarak okulda diğer öğrenciler arasında hayata hazırlanmasıdır. İhtiyaçların tespit edilmesi halinde bu tür yardımlarımız devam edecektir dedi.

 

                     MAALESEF TOPLUMDA ÖRÜMCEK KAFALILAR VAR.

 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kışlık montların dağıtımında yaptığı konuşmada; ömrünü doldurmuş eğitim kurumlarının yıkılması ve yerine yeniden yapılması çabalarını farklı anlamlar yükleyerek karşı çıkılmasını anlamış değiliz. Neymiş efendim orada anıları varmış ne yani birilerinin anılarının yerinde durması için çağın gereklerine göre yeni modern derslikler yapılmamasının nedeni olabilir mi! İşte bunlardan biri istasyon caddesindeki kız meslek lisesi sorun birilerinin anılarının burada olması tek neden bu biz yıkılan okulların yerine ticaret merkezi yapmıyoruz. Yıkılan okulların yerine yenisini yapıyoruz.

 

                       SÖZ KONUSU REKLAMLARA GEÇİT VERMİYORUZ

 

Bu Eğitim ve Öğretim yılının başında okullarımız da üzerinde dağıtan kurum veya kişilerin fotoğraflarının bulunduğu eğitim materyallerinin dağıtılmak istendiğinden bahseden vali Şerif Yılmaz bu gibi yardımların dağıtılarak çocukların kullanıldığını söyledi. Daha önceki konuşmalarımda da bunu belirttim. Esasında dinimizin gereği de budur ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken bir elin verdiğini asla bir diğer elin dahi bilmemesi gerekmektedir. Burdur Eğitim de tek ders esasına göre eğitim sorunlarını çözmüş örnek illerden biridir dedi.

Daha sonra okul idarecilerine odaların öğrenciler için temin ettiği yardımları okullar vali Şerif Yılmaz’ın elinden alarak okullarının yolunu tuttular.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.