İKİ ABD'li SPORCUYA VİZE VERİLDİ

SPOR 11.10.2017 - 12:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1962+ kez okundu.
 

İKİ ABD'li SPORCUYA VİZE VERİLDİ

Daha önce Türkiye'ye getirilmeyeceği açıklanan iki sporcuya Türkiye tarafından vize verildi. Ancak Rus kulübü ilk uygulamaya tepki göstererek protesto etti.
Türkiye ile ABD arasındaki vize gerginliği sürerken, Rus Nadezhda Orenburg basketbol kulübünde forma giyen 2 ABD’li basketbolcu giriş izni verilmeyeceği gerekçesiyle Türkiye’ye getirilmemişti. CNN Türk'ün edindiği bilgiye göre Dışişleri Bakanlığı, Rusya'dan gelen ABD'li sporcuların vize almasında sorun olmayacağını Rus kulübüne bildirdi. Dışişleri Bakanlığı iki ABD'li sporcuya vize verildiğini ve bugün Türkiye'ye gelebileceğini açıkladı. Ancak Rus kulüp Nadezhda Orenburg, oyuncularının Türkiye'ye getirmedikleri için uygulamayı protesto edip ABD'li sporcularını getirmeme kararı aldı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile Nadezhda Orenburg bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Rus ekibi Amerikalı oyuncularından yoksun olarak sahada yer alacak
Daha önce Türkiye'ye getirilmeyeceği açıklanan iki sporcuya Türkiye tarafından vize verildi. Ancak Rus kulübü ilk uygulamaya tepki göstererek protesto etti.

Türkiye ile ABD arasındaki vize gerginliği sürerken, Rus Nadezhda Orenburg basketbol kulübünde forma giyen 2 ABD’li basketbolcu giriş izni verilmeyeceği gerekçesiyle Türkiye’ye getirilmemişti.

CNN Türk'ün edindiği bilgiye göre Dışişleri Bakanlığı, Rusya'dan gelen ABD'li sporcuların vize almasında sorun olmayacağını Rus kulübüne bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı iki ABD'li sporcuya vize verildiğini ve bugün Türkiye'ye gelebileceğini açıkladı. Ancak Rus kulüp Nadezhda Orenburg, oyuncularının Türkiye'ye getirmedikleri için uygulamayı protesto edip ABD'li sporcularını getirmeme kararı aldı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile Nadezhda Orenburg bu akşam saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Rus ekibi Amerikalı oyuncularından yoksun olarak sahada yer alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.