İKİNCİ ALTARNETİF CADDE KALEKAPISI CADDESİ

YAŞAM 23.06.2016 - 16:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4319+ kez okundu.
 

İKİNCİ ALTARNETİF CADDE KALEKAPISI CADDESİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kalekapı Caddesi’nde sürdürülen marka cadde çalışmalarını yerinde inceledi.
Burdur Belediyesi tarafından marka cadde haline getirilen ve büyük beğeni toplayan İstasyon Caddesi’nin ardından bu kez de Kalekapı Caddesi marka cadde oluyor. İstasyon caddesi yeni makyajı ile beğeni topladığını belirten insaflar Burdur’un cazibe merkezi haline dönüştüğünü bunun da yerel yönetimlerin desteği ile Burdur halkı tarafından benimsendiğini ifade ettiler.   Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kalekapı Caddesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmaları yerinde çevre esnafına da sorularak yapılan Kalekapı caddesini inceleyerek esnaflarla görüştü.   Esnaflar ile ortak karar vererek Kalekapı Caddesi’nin marka cadde olması kararı verdiklerini ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaflarımızla bir araya geldiğimizde Kalekapı Caddesi’nin marka cadde olması kararını almıştık. Söz verdiğimiz gibi Kalekapı Caddesinde çalışmalara başladık ve hızla devam ediyoruz. Yapacağımız çalışma ile vatandaşlarımızın kolaylıkla alışveriş yapabileceği, vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği ve Burdur’a yakışan bir alan oluşturacağız. Kalekapı Caddesi Doğal taş kaplaması ve ışıklandırmalarıyla ikinci bir marka cadde haline gelecek. Burdur’un dokusuna uygun olarak çalışmalarımız devam ediyor. Burdur’umuza hayırlı olsun” diye konuştu.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kalekapı Caddesi’nde sürdürülen marka cadde çalışmalarını yerinde inceledi.

Burdur Belediyesi tarafından marka cadde haline getirilen ve büyük beğeni toplayan İstasyon Caddesi’nin ardından bu kez de Kalekapı Caddesi marka cadde oluyor. İstasyon caddesi yeni makyajı ile beğeni topladığını belirten insaflar Burdur’un cazibe merkezi haline dönüştüğünü bunun da yerel yönetimlerin desteği ile Burdur halkı tarafından benimsendiğini ifade ettiler.

 

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kalekapı Caddesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmaları yerinde çevre esnafına da sorularak yapılan Kalekapı caddesini inceleyerek esnaflarla görüştü.

 

Esnaflar ile ortak karar vererek Kalekapı Caddesi’nin marka cadde olması kararı verdiklerini ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi ortak akılla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaflarımızla bir araya geldiğimizde Kalekapı Caddesi’nin marka cadde olması kararını almıştık. Söz verdiğimiz gibi Kalekapı Caddesinde çalışmalara başladık ve hızla devam ediyoruz. Yapacağımız çalışma ile vatandaşlarımızın kolaylıkla alışveriş yapabileceği, vatandaşlarımızın vakit geçirebileceği ve Burdur’a yakışan bir alan oluşturacağız. Kalekapı Caddesi Doğal taş kaplaması ve ışıklandırmalarıyla ikinci bir marka cadde haline gelecek. Burdur’un dokusuna uygun olarak çalışmalarımız devam ediyor. Burdur’umuza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.