İL GENEL MECLİSİ TEMENNİ KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

GÜNDEM 17.10.2019 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2804+ kez okundu.
 

İL GENEL MECLİSİ TEMENNİ KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Burdur İl Genel Meclisi Üyeleri Suriye de devam etmekte olan “Barış Pınarı “ Harekatını yürüten “Türk Silahlı Kuvvetlerine Destek amacı ile olağanüstü gündem ile toplandı.
Burdur İl Genel Meclisi Üyeleri Suriye topraklarında devam eden “Barış Pınarı harekatındaki Kahraman Mehmetçiklere desteklerini ifade etmek amacı ile temenni kararı alarak olağanüstü gündemle özel bir toplantı yaptı. Toplantıya tüm siyesi partilerin İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl ve İlçelerin  Meclis Üyeleri katıldı. Meclis üyelerinin toplantı huzur hakkı almayacaklarına dair imzaları da görevliler tarafından meclis üyelerine imzalattıkları gözden kaçmadı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından toplantıya devam edildi. İlk olarak gurubu adına  kürsüye AK Parti Grubu adına İbrahim Avcı geldi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye topraklarına ulusunun ve ülkesinin güvenliği adına gittiğini yıllarca terör örgütlerinin, yuvalandığı çevremizdeki ülkelerden bize zarar verdiğini belirterek “Barış Pınarı” Harekatıyla terörizmin kökünün kazanacağını ve hiçbir kimsenin toprağında ulus olarak gözümüzün olmadığını buradan tekrarlamak isterim dedi.    CHP Adına konuşmak için kürsüye gelen grup başkanı Hakan Acar ise partisi adına uzun bir konuşma yaptı. Kendilerinin böyle bir harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin hiçbir ferdine zarar gelmemesi dileğiyle istemesek de destek vermek zorundayız ifadelerini kullandı. İyi Parti adına kürsüye gelen Niyazi Bülbül ise har zaman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında yer aldıklarını ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine de destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Grupların konuşmalarının bitmesi üzerine Meclis Başkanı Murat Akbıyık CHP Gurup Başkanı İbrahim Avcı’nın konuşmasını eleştirerek konuşmanın CHP Genel merkezinin daha önce yaptığı açıklamaları doğrultusunda bir konuşma olduğunu dile getirdi. Türk milletinin ve AK Parti hükümetinin hiçbir ülke toprağını işgal etme veya sahiplenme arzusu taşımadığını dile getirdi.   
Burdur İl Genel Meclisi Üyeleri Suriye de devam etmekte olan “Barış Pınarı “ Harekatını yürüten “Türk Silahlı Kuvvetlerine Destek amacı ile olağanüstü gündem ile toplandı.

Burdur İl Genel Meclisi Üyeleri Suriye topraklarında devam eden “Barış Pınarı harekatındaki Kahraman Mehmetçiklere desteklerini ifade etmek amacı ile temenni kararı alarak olağanüstü gündemle özel bir toplantı yaptı. Toplantıya tüm siyesi partilerin İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl ve İlçelerin  Meclis Üyeleri katıldı. Meclis üyelerinin toplantı huzur hakkı almayacaklarına dair imzaları da görevliler tarafından meclis üyelerine imzalattıkları gözden kaçmadı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından toplantıya devam edildi. İlk olarak gurubu adına  kürsüye AK Parti Grubu adına İbrahim Avcı geldi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye topraklarına ulusunun ve ülkesinin güvenliği adına gittiğini yıllarca terör örgütlerinin, yuvalandığı çevremizdeki ülkelerden bize zarar verdiğini belirterek “Barış Pınarı” Harekatıyla terörizmin kökünün kazanacağını ve hiçbir kimsenin toprağında ulus olarak gözümüzün olmadığını buradan tekrarlamak isterim dedi.

   CHP Adına konuşmak için kürsüye gelen grup başkanı Hakan Acar ise partisi adına uzun bir konuşma yaptı. Kendilerinin böyle bir harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin hiçbir ferdine zarar gelmemesi dileğiyle istemesek de destek vermek zorundayız ifadelerini kullandı. İyi Parti adına kürsüye gelen Niyazi Bülbül ise har zaman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında yer aldıklarını ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine de destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Grupların konuşmalarının bitmesi üzerine Meclis Başkanı Murat Akbıyık CHP Gurup Başkanı İbrahim Avcı’nın konuşmasını eleştirerek konuşmanın CHP Genel merkezinin daha önce yaptığı açıklamaları doğrultusunda bir konuşma olduğunu dile getirdi. Türk milletinin ve AK Parti hükümetinin hiçbir ülke toprağını işgal etme veya sahiplenme arzusu taşımadığını dile getirdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.