İLÇE VE KÖYLER’DE EVLERDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ

ASAYİŞ 02.02.2017 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4376+ kez okundu.
 

İLÇE VE KÖYLER’DE EVLERDEN HIRSIZLIK YAPAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesinde 10 ayrı eve giren hırsızlık çetesi Jandarma ekipleri tarafından çökertildi.
Bucak İlçesi ve köylerinde Aralık 2016 da çeşitli tarihlerde (10) eve girilerek (4) evden (2)  adet 102 Ekran LED Tv, (1) Adet 37 Ekran Tv, (1) Adet Su Sebili, (1) Adet uydu alıcısı ve muhtelif ev eşyası çalınmıştır. Olayların fail veya faillerinin tespit edilerek yakalanması için Burdur İl Jandarma Komutanlığı özel ekip oluşturularak bir aylık titiz ve özverili bir çalışma sonucu olayın failleri olduğu değerlendirilen B.Ç, N.B ve R.K’ isimli şahıslar yakalanarak C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır. Şahısların Bucak İlçe merkezinde bulunan evlerinde yapılan aramalarda hırsızlık olaylarında çalındığı değerlendirilen (7) Adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet havalı tüfek, (1) adet 37 ekran, (1) Adet 51 ekran, (2) Adet 82 Ekran, (3) Adet 102 ekran  (1) Adet 116 ekran, (1) adet 121 ekran televizyon, (4) adet uydu alıcısı, (2) adet elektrikli Isıtıcı, (3) adet dürbün, (1) Adet su sebili (2) adet dizüstü bilgisayar, olmak üzere muhtelif ev eşyası ve gıda maddeleri ele geçirilmiştir.  Şahısların alınan ifadelerinde 27-28-  29 Aralık 2016 Aralık tarihlerinde Kızılkaya beldesinde (10) eve hırsızlık amaçlı girdiklerini (4) evden elektronik, elektrikli ve diğer ev eşyalarından çaldıklarını, ayrıca 2016 yılı içerisinde Bucak İlçe Merkezinden (1),  Antalya İli Korkuteli İlçesinde (5) hırsızlık olayı olmak üzere toplam (16) hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf etmişlerdir.  Bucak C.Başsavcılığının talimatı ile soruşturulmaya devam edilmekte olup ele geçirilen malzemeler, hırsızlık olayı mağdurlarının teşhisine müteakip kendilerine teslim edilmeye başlanılmıştır. Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birimlerince, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması, vatandaşların mal ve can güvenliğinin sağlanması maksadıyla, emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.            
Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Bucak İlçesi Kızılkaya Beldesinde 10 ayrı eve giren hırsızlık çetesi Jandarma ekipleri tarafından çökertildi.

Bucak İlçesi ve köylerinde Aralık 2016 da çeşitli tarihlerde (10) eve girilerek (4) evden (2)  adet 102 Ekran LED Tv, (1) Adet 37 Ekran Tv, (1) Adet Su Sebili, (1) Adet uydu alıcısı ve muhtelif ev eşyası çalınmıştır. Olayların fail veya faillerinin tespit edilerek yakalanması için Burdur İl Jandarma Komutanlığı özel ekip oluşturularak bir aylık titiz ve özverili bir çalışma sonucu olayın failleri olduğu değerlendirilen B.Ç, N.B ve R.K’ isimli şahıslar yakalanarak C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Şahısların Bucak İlçe merkezinde bulunan evlerinde yapılan aramalarda hırsızlık olaylarında çalındığı değerlendirilen (7) Adet ruhsatsız av tüfeği, (3) adet havalı tüfek, (1) adet 37 ekran, (1) Adet 51 ekran, (2) Adet 82 Ekran, (3) Adet 102 ekran  (1) Adet 116 ekran, (1) adet 121 ekran televizyon, (4) adet uydu alıcısı, (2) adet elektrikli Isıtıcı, (3) adet dürbün, (1) Adet su sebili (2) adet dizüstü bilgisayar, olmak üzere muhtelif ev eşyası ve gıda maddeleri ele geçirilmiştir. 

Şahısların alınan ifadelerinde 27-28-  29 Aralık 2016 Aralık tarihlerinde Kızılkaya beldesinde (10) eve hırsızlık amaçlı girdiklerini (4) evden elektronik, elektrikli ve diğer ev eşyalarından çaldıklarını, ayrıca 2016 yılı içerisinde Bucak İlçe Merkezinden (1),  Antalya İli Korkuteli İlçesinde (5) hırsızlık olayı olmak üzere toplam (16) hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf etmişlerdir. 

Bucak C.Başsavcılığının talimatı ile soruşturulmaya devam edilmekte olup ele geçirilen malzemeler, hırsızlık olayı mağdurlarının teşhisine müteakip kendilerine teslim edilmeye başlanılmıştır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve bağlı birimlerince, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması, vatandaşların mal ve can güvenliğinin sağlanması maksadıyla, emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.