İŞ ADAMI BAKİ VAROL VE AİLESİ KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ .

YAŞAM 26.05.2019 - 10:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3603+ kez okundu.
 

İŞ ADAMI BAKİ VAROL VE AİLESİ KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ .

VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Baki VAROL Ağa bu akşam Köyü Taşkapı'da köy halkı ile Burdur ve çevre yerleşim yerlerinden gelen davetlileri iftar yemeğinde buluşturdu.
   Burdur VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Baki Varol, her yıl geleneksel olarak Burdur merkez de verdiği iftar yemeği davetini Taşkapı köyü İlköğretim Okulu bahçesinde verdi. Burdur merkez ve çevre yerleşim yerlerinden, gelen yaklaşık 2-3 bin civarında davetliyi ağırladı. Varollar ailesinin diğer fertleri ve Baki VAROL. İse iftar yemeği davetine iştirak eden misafirlerini okul bahçesi kapısında karşıladı     VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol tarafından tertip edilen ve her yıl tekrarlanan ailesinin iftar yemeğine oda başkanları siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ile çevre köylerden muhtar ve ihtiyar heyeti azaları ile Taşkapı köylüleri katıldı. İş adamı Baki Varol, beni ve aile üyelerini buralara getiren ve halen yurt içi ve yurt dışı faaliyet alanlarındaki çalışmalarım nedeni ile köyümün ve Burdur’un halkına olan minnet borcumun bir ifadesidir. Yine buradan tekrarlıyorum. Benim gönül bağı ile bağlı olduğum Burdur merkez ve ilçeler de dahil bütün halkına olan sevgimin ve saygımın bir ifadesidir. Taşkapı köyü İlköğretim Okulu bahçesinde verilen yemekte müezzin ve hocalar tarafından okunan Kur-anı Kerim ve Mevlüd sonrasında büyük bir organizasyon ile hazırlanan yemek yenildi. İftar yemeğinden erken ayrılan konuk ve misafirleri uğurlayan VAROLLAR Ailesi gelecek sene için verilecek iftar yemeğinin planlaması konusunda aile bireyleri ile istişareler yaparak günlük işleri için dağıldılar.  
VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Baki VAROL Ağa bu akşam Köyü Taşkapı'da köy halkı ile Burdur ve çevre yerleşim yerlerinden gelen davetlileri iftar yemeğinde buluşturdu.

   Burdur VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Baki Varol, her yıl geleneksel olarak Burdur merkez de verdiği iftar yemeği davetini Taşkapı köyü İlköğretim Okulu bahçesinde verdi. Burdur merkez ve çevre yerleşim yerlerinden, gelen yaklaşık 2-3 bin civarında davetliyi ağırladı. Varollar ailesinin diğer fertleri ve Baki VAROL. İse iftar yemeği davetine iştirak eden misafirlerini okul bahçesi kapısında karşıladı

    VAROLLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol tarafından tertip edilen ve her yıl tekrarlanan ailesinin iftar yemeğine oda başkanları siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ile çevre köylerden muhtar ve ihtiyar heyeti azaları ile Taşkapı köylüleri katıldı. İş adamı Baki Varol, beni ve aile üyelerini buralara getiren ve halen yurt içi ve yurt dışı faaliyet alanlarındaki çalışmalarım nedeni ile köyümün ve Burdur’un halkına olan minnet borcumun bir ifadesidir. Yine buradan tekrarlıyorum. Benim gönül bağı ile bağlı olduğum Burdur merkez ve ilçeler de dahil bütün halkına olan sevgimin ve saygımın bir ifadesidir.

Taşkapı köyü İlköğretim Okulu bahçesinde verilen yemekte müezzin ve hocalar tarafından okunan Kur-anı Kerim ve Mevlüd sonrasında büyük bir organizasyon ile hazırlanan yemek yenildi. İftar yemeğinden erken ayrılan konuk ve misafirleri uğurlayan VAROLLAR Ailesi gelecek sene için verilecek iftar yemeğinin planlaması konusunda aile bireyleri ile istişareler yaparak günlük işleri için dağıldılar.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.