İŞ YERİNDE FUHUŞ YAPTIRAN ŞAHISLARA POLİS BASKINI

ASAYİŞ 11.12.2019 - 14:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2296+ kez okundu.
 

İŞ YERİNDE FUHUŞ YAPTIRAN ŞAHISLARA POLİS BASKINI

Polis ekipleri iş yeri fiziki takibe alınmış ve yapılan operasyonda Y.A. , İ.A. ve A.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır
 Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; İlimiz Konak Mahallesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan kadınların, iş yeri yetkililerinin temin ettiği müşterilerle para karşılığı fuhuş yaptıklarının tespit edilmesi üzerine iş yeri fiziki takibe alınmış ve yapılan operasyonda Y.A. , İ.A. ve A.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan Y.A. ve A.B. isimli şüpheli şahıslar “Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.  
Polis ekipleri iş yeri fiziki takibe alınmış ve yapılan operasyonda Y.A. , İ.A. ve A.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır

 Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; İlimiz Konak Mahallesinde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan kadınların, iş yeri yetkililerinin temin ettiği müşterilerle para karşılığı fuhuş yaptıklarının tespit edilmesi üzerine iş yeri fiziki takibe alınmış ve yapılan operasyonda Y.A. , İ.A. ve A.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan Y.A. ve A.B. isimli şüpheli şahıslar “Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.