İŞKUR 15 KADINI MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

YAŞAM 16.06.2021 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3944+ kez okundu.
 

İŞKUR 15 KADINI MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “ Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.
IŞKUR-Ağlasun Belediyesi işbirliği ile Ağlasun’da ikamet eden İşi ve mesleği olmayan kadınların geçimlerini sağlayabilmeleri için Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama Elemanı mesleğinde kurs düzenleniyor. 24 Mayıs 2021 tarihinde başlayan ve 01.Temmuz 2021 tarihinde sona erecek olan Meslek Edindirme Kursundan 15 kadın faydalanıyor. Katılımcılara günlük 35 TL cep harçlığı veriliyor. Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “ Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurs bitiminde katılımcılarımız öğrendikleri mesleği uygulayarak kendilerine bir gelir kapısı açabilirler ” dedi  
Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “ Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.

IŞKUR-Ağlasun Belediyesi işbirliği ile Ağlasun’da ikamet eden İşi ve mesleği olmayan kadınların geçimlerini sağlayabilmeleri için Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama Elemanı mesleğinde kurs düzenleniyor. 24 Mayıs 2021 tarihinde başlayan ve 01.Temmuz 2021 tarihinde sona erecek olan Meslek Edindirme Kursundan 15 kadın faydalanıyor. Katılımcılara günlük 35 TL cep harçlığı veriliyor.

Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “ Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurs bitiminde katılımcılarımız öğrendikleri mesleği uygulayarak kendilerine bir gelir kapısı açabilirler ” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.