İSTEDİĞİMİ MUTLAKA ALIRIM

DİĞER 22.12.2018 - 14:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3159+ kez okundu.
 

İSTEDİĞİMİ MUTLAKA ALIRIM

İkizler Memocan isimli dizi filmin fitne fücur karakteri Burcu’ya hayat veren güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci, iddialı konuştu.
Çocukluğundan beri hep sahnede olmayı ve insanlardan takdir görmeyi alkış almayı çok seven ve çok hırslı biri olduğunu ifade ederken Melis Melike Değirmenci, bu azmini oyunculukta da gösterdiğini sözlerine ekledi. Başarılı oyuncu çalışkanlığı ve azmi sayesinde istediği her şeye ulaştığını bunu mesleki yükselişinde kullanacağını da açıkça ifade ediyor. Uzun yıllardır tiyatro sahnesinde canlandırmadığı karakter kalmadığını da vurgulayan güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci “Her karaktere çabuk adapte olabiliyorum, bu özelliğimi tiyatro sahnesinde ispatladım yer aldığım sinema filmi Baba 1,5 ile de gösterdim” dedi. Yeni başlayacak olan projelerle de görüşmede olduğunu ifade eden Melis Melike Değirmenci, sadece güzel ve yetenekli olmak yetmiyor ne istediğini bilmek ve elde etmek çabası önemli vurgusunu da yaptı. MELİS MELİKE DEĞİRMENCİ KİMDİR? 2011 yılında yayımlanan Kollama ve Kanıt dizilerinde rol alan Değirmenci Semiha Berksoy Opera ve Tiyatro Vakfı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Güzel oyuncu ayrınca 'Enraha' adında bir sinema filminde rol aldı. Değirmenci çeşitli markaların reklam filmlerinde de oynadı. Kanıt ve Kollama dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci Bodrum'da bir beachte görüntülendi. Denize giren güzel oyuncu bir süre denizde yüzdükten sonra sudan çıktığı sırada uzun saçlarının azizliğine uğradı. Rüzgardan dağılan saçlarını toplamakta zorlanan oyuncu, gün boyu deniz keyfi yaptı. Öte yandan fit görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çeken 1.70 boyundaki Melike Değirmenci adeta arz-ı endam etti         
İkizler Memocan isimli dizi filmin fitne fücur karakteri Burcu’ya hayat veren güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci, iddialı konuştu.

Çocukluğundan beri hep sahnede olmayı ve insanlardan takdir görmeyi alkış almayı çok seven ve çok hırslı biri olduğunu ifade ederken Melis Melike Değirmenci, bu azmini oyunculukta da gösterdiğini sözlerine ekledi. Başarılı oyuncu çalışkanlığı ve azmi sayesinde istediği her şeye ulaştığını bunu mesleki yükselişinde kullanacağını da açıkça ifade ediyor. Uzun yıllardır tiyatro sahnesinde canlandırmadığı karakter kalmadığını da vurgulayan güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci “Her karaktere çabuk adapte olabiliyorum, bu özelliğimi tiyatro sahnesinde ispatladım yer aldığım sinema filmi Baba 1,5 ile de gösterdim” dedi. Yeni başlayacak olan projelerle de görüşmede olduğunu ifade eden Melis Melike Değirmenci, sadece güzel ve yetenekli olmak yetmiyor ne istediğini bilmek ve elde etmek çabası önemli vurgusunu da yaptı.

MELİS MELİKE DEĞİRMENCİ KİMDİR?

2011 yılında yayımlanan Kollama ve Kanıt dizilerinde rol alan Değirmenci Semiha Berksoy Opera ve Tiyatro Vakfı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Güzel oyuncu ayrınca 'Enraha' adında bir sinema filminde rol aldı. Değirmenci çeşitli markaların reklam filmlerinde de oynadı.

Kanıt ve Kollama dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Melis Melike Değirmenci Bodrum'da bir beachte görüntülendi. Denize giren güzel oyuncu bir süre denizde yüzdükten sonra sudan çıktığı sırada uzun saçlarının azizliğine uğradı. Rüzgardan dağılan saçlarını toplamakta zorlanan oyuncu, gün boyu deniz keyfi yaptı. Öte yandan fit görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çeken 1.70 boyundaki Melike Değirmenci adeta arz-ı endam etti  

 

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.