İTALYA MAGAZİNLERİNİ KAPLAYAN TÜRK “KAAN AKINCI

SANAT 27.02.2020 - 10:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3003+ kez okundu.
 

İTALYA MAGAZİNLERİNİ KAPLAYAN TÜRK “KAAN AKINCI

Kaan Akıncı, kısa süre de yakışıklılığı ile Modellik ve podyumda ki başarısıyla Avrupalı kadınların da göz bebeği olmayı başardı.
Eğitim için gittiği Amerika’da aldığı tekliflerle modellik ve oyunculuk kariyerine başlayan  Kaan Akıncı, kısa süre de yakışıklılığı ile Avrupalı kadınların da göz bebeği olmayı başardı. Modellik ve podyumda ki başarısıyla dünyaca ünlü markalarla da çalışan Akıncı, Amerika’da 48 saat uluslararası kısa film festivalinde  rol alarak ve Fransa da düzenlenen Mister Europe Euro(Avrupa’nın en yakışıklı erkeği ve modeli yarışmasında en iyi 12’ye kalarak) dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.   İTALYAN MEDYASINA BOMBA GİBİ DÜŞEN AŞK İDDİASI !  Dünyaca ünlü top model Stella Manente ile Amerika’da yayınlanan moda magazin dergisine kapak olan Kaan Akıncı, Stella ile hakkında çıkan aşk dedikodularıyla  İtalyan medyasını uzun süredir meşgul etmeye devam ediyor. Kısa bir süre sonra Milano’da  bir araya gelecek olan çift, yine ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.  İtalya ve Amerika’dan ciddi iş teklifleri aldığını doğrulayan Akıncı, Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmak için çalışmalarına en iyi şekil de devam edeceğini söyledi. Türkiye’ye temelli dönüş yapan ünlü model, bir süre önce anlaştığı ünlü oyuncu menajeri Sema Bekmez ile kendi ülkesinde başarılı bir şekil de ilerleme kararı aldı. Yaklaşık 3 sene aksiyon ve ileri seviye de oyunculuk eğitimleri  alan ve kendine çok inandığını ifade eden Akıncı “Türkiye’ de kendime sansasyondan uzak işimle anılacağım bir sayfa açmak istiyorum, menajerimle emin adımlarla Hollywood’a kadar uzanan bir yol arzuluyorum” diye konuştu.  
Kaan Akıncı, kısa süre de yakışıklılığı ile Modellik ve podyumda ki başarısıyla Avrupalı kadınların da göz bebeği olmayı başardı.

Eğitim için gittiği Amerika’da aldığı tekliflerle modellik ve oyunculuk kariyerine başlayan  Kaan Akıncı, kısa süre de yakışıklılığı ile Avrupalı kadınların da göz bebeği olmayı başardı. Modellik ve podyumda ki başarısıyla dünyaca ünlü markalarla da çalışan Akıncı, Amerika’da 48 saat uluslararası kısa film festivalinde  rol alarak ve Fransa da düzenlenen Mister Europe Euro(Avrupa’nın en yakışıklı erkeği ve modeli yarışmasında en iyi 12’ye kalarak) dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.  

İTALYAN MEDYASINA BOMBA GİBİ DÜŞEN AŞK İDDİASI ! 

Dünyaca ünlü top model Stella Manente ile Amerika’da yayınlanan moda magazin dergisine kapak olan Kaan Akıncı, Stella ile hakkında çıkan aşk dedikodularıyla  İtalyan medyasını uzun süredir meşgul etmeye devam ediyor. Kısa bir süre sonra Milano’da  bir araya gelecek olan çift, yine ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 

İtalya ve Amerika’dan ciddi iş teklifleri aldığını doğrulayan Akıncı, Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmak için çalışmalarına en iyi şekil de devam edeceğini söyledi. Türkiye’ye temelli dönüş yapan ünlü model, bir süre önce anlaştığı ünlü oyuncu menajeri Sema Bekmez ile kendi ülkesinde başarılı bir şekil de ilerleme kararı aldı. Yaklaşık 3 sene aksiyon ve ileri seviye de

oyunculuk eğitimleri  alan ve kendine çok inandığını ifade eden Akıncı “Türkiye’ de kendime sansasyondan uzak işimle anılacağım bir sayfa açmak istiyorum, menajerimle emin adımlarla Hollywood’a kadar uzanan bir yol arzuluyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.