İTTİFAK ADAYI ERCENGİZ OTOGAR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ.

GÜNDEM 26.03.2019 - 17:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3275+ kez okundu.
 

İTTİFAK ADAYI ERCENGİZ OTOGAR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ.

Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Otogar esnafı ile kahvaltı da bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.
  Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, kahvaltı öncesin de Otogar içinde devam eden restorasyon ve tamir çalışmaları konusunda çalışmaları yürüten firmanın yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra kahvaltı sofrasında İYİ Parti yetkilileri ile CHP’nin de yer aldığı kahvaltı da otogar esnafı ile sabah kahvaltısı yaptı esnafın talep ve isteklerini dinledi.   DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE HERKES HESAP VEREBİLMELİDİR  Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Konuşmasında AK parti iktidarını kastederek 17 yıldır ülkeyi idare ediyorlar bütün sorumluluklar bize ait güzellikler onların oluyor. Sorumluk makamında kim varsa mahalle muhtarından başlayarak iyi de kötü de hesap vermek zorunda olan sorumluluk makamında olan kişidir. Biz 17 yıl boyunca AK Partinin iktidarını gördük. Hatta verdiği kararları tek başına aldığını gördük. Katılımcı demokrasi içinde toplumun sesine kulak vermeyen dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir anlayışı gördük. Örneğin bu gün geldiğimiz noktada birçok vaat edilen şeyin nereden nereye geldiğini kısaca anlatmak isterim.         ÜRETTİĞİ GIDA İLE KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKEYDİK Biz 1980’li yıllarda tarım da dünya da kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydik. Şu anda: inanın kendim de gittim gördüm. Toprak Mahsulleri Ofisinde Pirinç Yunanistan’dan, Mercimek Güney Amerika’dan ve çocukluğumuz da yerli malı ise yurdun malı olarak bize anlatılırdı. Biz ihracatı ithalata tercin ettiğimiz noktada yer altı yer üstü zenginlikleri olmayan ve katma değeri az olan teknolojik üretimleri olmayan bir şekilde bunu ne kadar daha sürdürmek zorunda kalacağız ben bunu anlamıyorum. Bu gün ülkemiz de en ufak bir dalgalanmada döviz paritesi artıyor. Ülkemiz gerçekten iyi yönetilmiyor. Yarınlar için herkes kaygılı, yarın herkes başımıza kaynağı belli olmayan bir şey gelir korkusu içinde yaşamaktadır. BEL ALTI SİYASETİ İLE VAR OLAN KÜLTÜRÜMÜZE ZARAR VERİYORUZ Biz bugün yerele geldiğimiz de billboardlar da benim fotoğrafımın yanında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı asılıdır. En az hafta da birkaç bakan geliyor. İl başkanı ilçe başkanları kadın koyarı, gençlik kolları aklınıza ne gelirse bütün bunlar koro halinde beni yıpratmanın peşinde ben 2003 yılından bu yana siyasetin içindeyim ben bu seçimlere gelinceye kadar bu kadar çamur siyasetine şahit olmadım bütün bel- altı ne varsa yapılmaktadır. Biz 1 Nisan sabahı kalkacağız yine Burdur’un halkı olarak Burdur insanı olarak bu kültür de var olan saygıyı ve sevgiyi yitirmeden hayata devam edeceğiz. Biz kavganın tarafı olmak istemiyoruz. Eğer biz bu kenti yönetenler olarak, bu kentin sözünü söyleyenler olarak lisanı bozarsak sokaktaki heyecanlı gençlerimizi birbirine bıçak çektiririz.      
Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Otogar esnafı ile kahvaltı da bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

  Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, kahvaltı öncesin de Otogar içinde devam eden restorasyon ve tamir çalışmaları konusunda çalışmaları yürüten firmanın yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra kahvaltı sofrasında İYİ Parti yetkilileri ile CHP’nin de yer aldığı kahvaltı da otogar esnafı ile sabah kahvaltısı yaptı esnafın talep ve isteklerini dinledi.

  DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE HERKES HESAP VEREBİLMELİDİR

 Burdur CHP ve İYİ Parti’nin kurduğu ittifak Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, Konuşmasında AK parti iktidarını kastederek 17 yıldır ülkeyi idare ediyorlar bütün sorumluluklar bize ait güzellikler onların oluyor. Sorumluk makamında kim varsa mahalle muhtarından başlayarak iyi de kötü de hesap vermek zorunda olan sorumluluk makamında olan kişidir. Biz 17 yıl boyunca AK Partinin iktidarını gördük. Hatta verdiği kararları tek başına aldığını gördük. Katılımcı demokrasi içinde toplumun sesine kulak vermeyen dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir anlayışı gördük. Örneğin bu gün geldiğimiz noktada birçok vaat edilen şeyin nereden nereye geldiğini kısaca anlatmak isterim.

        ÜRETTİĞİ GIDA İLE KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKEYDİK

Biz 1980’li yıllarda tarım da dünya da kendi kendine yeten 7 ülkeden biriydik. Şu anda: inanın kendim de gittim gördüm. Toprak Mahsulleri Ofisinde Pirinç Yunanistan’dan, Mercimek Güney Amerika’dan ve çocukluğumuz da yerli malı ise yurdun malı olarak bize anlatılırdı. Biz ihracatı ithalata tercin ettiğimiz noktada yer altı yer üstü zenginlikleri olmayan ve katma değeri az olan teknolojik üretimleri olmayan bir şekilde bunu ne kadar daha sürdürmek zorunda kalacağız ben bunu anlamıyorum. Bu gün ülkemiz de en ufak bir dalgalanmada döviz paritesi artıyor. Ülkemiz gerçekten iyi yönetilmiyor. Yarınlar için herkes kaygılı, yarın herkes başımıza kaynağı belli olmayan bir şey gelir korkusu içinde yaşamaktadır.

BEL ALTI SİYASETİ İLE VAR OLAN KÜLTÜRÜMÜZE ZARAR VERİYORUZ

Biz bugün yerele geldiğimiz de billboardlar da benim fotoğrafımın yanında Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı asılıdır. En az hafta da birkaç bakan geliyor. İl başkanı ilçe başkanları kadın koyarı, gençlik kolları aklınıza ne gelirse bütün bunlar koro halinde beni yıpratmanın peşinde ben 2003 yılından bu yana siyasetin içindeyim ben bu seçimlere gelinceye kadar bu kadar çamur siyasetine şahit olmadım bütün bel- altı ne varsa yapılmaktadır. Biz 1 Nisan sabahı kalkacağız yine Burdur’un halkı olarak Burdur insanı olarak bu kültür de var olan saygıyı ve sevgiyi yitirmeden hayata devam edeceğiz. Biz kavganın tarafı olmak istemiyoruz. Eğer biz bu kenti yönetenler olarak, bu kentin sözünü söyleyenler olarak lisanı bozarsak sokaktaki heyecanlı gençlerimizi birbirine bıçak çektiririz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.