"İYİ BİR İNSAN OLMAK HER ŞEYİN BAŞIDIR"

EĞİTİM 02.04.2016 - 15:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3984+ kez okundu.
 

"İYİ BİR İNSAN OLMAK HER ŞEYİN BAŞIDIR"

Vali Hasan Kürklü, gençlerin yarınları, bu ülkenin geleceği olduğu için onların iyi yetişmesi gerektiğini söyledi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğinde yapılan "Burdur'un Alın Teri, Gençliğin Kariyeri, Her Şey Türkiye İçin Projesi" kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 'Kariyer Planlaması, Zaman ve Değişim Yönetimi' konusunda seminer verildi.   Öğretmen Evi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Sayın Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.   Öğrencilerin geleceklerinde meslek seçimine yön vermek için verilen seminerde konuşan Vali Hasan Kürklü, gençlerin yarınları, bu ülkenin geleceği olduğu için onların iyi yetişmesine vurgu yaptı.   Konuşmasının devamında öğrencilere seslenen Vali Kürklü "Ne olursanız olun önce insan olun. İyi bir insan olmak her şeyin başıdır. Dolayısıyla meslek seçerken, sevdiğiniz işi seçmeye gayret edin. Sizlerin mutlu bir birey olması, geleceğe güvenle bakması, huzurlu insanlar olarak yetişmesi ülkemizin geleceği açısından da önemlidir diye düşünüyorum. Onun içinde gerek meslek seçimleri gerekse sosyal hayatta da öncelikle kendinizi sevmenizi ve kendinize saygı duymanızı istiyoruz. Kendisini sevmeyen de başkalarını kolay kolay sevemez" dedi.   Programa katılan 11 ve 12. sınıf öğrencilerin hayatın çok başında olduğunu dile getiren Sayın Valimiz, hayatın çok hızlı geçtiğini aktararak, kendilerinin de onların geçtiği sıralardan geçtiklerini belirtti. "Öğrencilik yıllarında bu okul ne zaman bitecek, ne zaman kurtulacağız dediğimiz çok oldu ama bir bakıyorsunuz okul bitmiş ve işe girmişsiniz. Onun için günlerinizi iyi değerlendirin. Ülkemize ilimize faydalı bireyler olarak iyi işler yapmaya gayret edin" dedi.   Programa konuşmacı olarak katılan Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 'Kariyer Planlaması, Zaman ve Değişim Yönetimi' konusunda seminer verdi.  
Vali Hasan Kürklü, gençlerin yarınları, bu ülkenin geleceği olduğu için onların iyi yetişmesi gerektiğini söyledi.

     İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğinde yapılan "Burdur'un Alın Teri, Gençliğin Kariyeri, Her Şey Türkiye İçin Projesi" kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 'Kariyer Planlaması, Zaman ve Değişim Yönetimi' konusunda seminer verildi.

 

Öğretmen Evi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Sayın Valimiz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Öğrencilerin geleceklerinde meslek seçimine yön vermek için verilen seminerde konuşan Vali Hasan Kürklü, gençlerin yarınları, bu ülkenin geleceği olduğu için onların iyi yetişmesine vurgu yaptı.

 

Konuşmasının devamında öğrencilere seslenen Vali Kürklü "Ne olursanız olun önce insan olun. İyi bir insan olmak her şeyin başıdır. Dolayısıyla meslek seçerken, sevdiğiniz işi seçmeye gayret edin. Sizlerin mutlu bir birey olması, geleceğe güvenle bakması, huzurlu insanlar olarak yetişmesi ülkemizin geleceği açısından da önemlidir diye düşünüyorum. Onun içinde gerek meslek seçimleri gerekse sosyal hayatta da öncelikle kendinizi sevmenizi ve kendinize saygı duymanızı istiyoruz. Kendisini sevmeyen de başkalarını kolay kolay sevemez" dedi.

 

Programa katılan 11 ve 12. sınıf öğrencilerin hayatın çok başında olduğunu dile getiren Sayın Valimiz, hayatın çok hızlı geçtiğini aktararak, kendilerinin de onların geçtiği sıralardan geçtiklerini belirtti. "Öğrencilik yıllarında bu okul ne zaman bitecek, ne zaman kurtulacağız dediğimiz çok oldu ama bir bakıyorsunuz okul bitmiş ve işe girmişsiniz. Onun için günlerinizi iyi değerlendirin. Ülkemize ilimize faydalı bireyler olarak iyi işler yapmaya gayret edin" dedi.

 

Programa konuşmacı olarak katılan Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertan Beceren, 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 'Kariyer Planlaması, Zaman ve Değişim Yönetimi' konusunda seminer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.