İYİ PARTİ ADAYI’NA ÇOCUKLARDAN COŞKULU KARŞILAMA

SİYASET 29.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3848+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ ADAYI’NA ÇOCUKLARDAN COŞKULU KARŞILAMA

Yerel seçimlere sayılı gün kala İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, beraberinde partililer ile birlikte seçim ziyaretlerine devam ediyor.
Cuma günü sabahın erken saatlerinden itibaren seçim ziyaretlerine başlayan İYİ Partililer, Bucak Sulama Birliği'ni, TOKİ Ortaokulu'nu, İmam Hatip Ortaokulu'nu, Barbaros Ortaokulu'nu ve esnafları ziyaret etti.  Ziyaretlerde öğrenciler tarafından da bir hayli ilgiyle karşılanan Başkan adayı Alparslan Dursun, geleceğimizin teminatı gençlerin ve çocukların en iyi şartlarda eğitim almaları için belediye başkanı olması halinde tüm elinden geleni yapacağını söyledi.  Başkan adayı Dursun, Belediye olarak ilçenin her türlü alt yapı, yol, park gibi fiziki yapılar yanında ayrıca bu ilçede yaşayan bireylerin sosyal, kültür, spor, eğitim gibi ihtiyaç ve taleplerinden de sorumlu olduklarını belirterek ”Bucak Belediyesi olarak  eğitime büyük önem vereceğiz. Tüm okullarımızda çevre düzenleme çalışmaları yapacağız. Yine bir çok alanda eğitime olan desteklerimiz sürecek. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum.İnşallah  Bucak'ın geleceği de bu öğrenci kardeşlerimizin ellerinde. Onları iyi eğitim alacaklar, sosyal olarak gelişecekler ki, Bucak'ın kaderi de değişecek, gelişecek, güzelleşecek ” dedi.   
Yerel seçimlere sayılı gün kala İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun, beraberinde partililer ile birlikte seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Cuma günü sabahın erken saatlerinden itibaren seçim ziyaretlerine başlayan İYİ Partililer, Bucak Sulama Birliği'ni, TOKİ Ortaokulu'nu, İmam Hatip Ortaokulu'nu, Barbaros Ortaokulu'nu ve esnafları ziyaret etti. 

Ziyaretlerde öğrenciler tarafından da bir hayli ilgiyle karşılanan Başkan adayı Alparslan Dursun, geleceğimizin teminatı gençlerin ve çocukların en iyi şartlarda eğitim almaları için belediye başkanı olması halinde tüm elinden geleni yapacağını söyledi. 

Başkan adayı Dursun, Belediye olarak ilçenin her türlü alt yapı, yol, park gibi fiziki yapılar yanında ayrıca bu ilçede yaşayan bireylerin sosyal, kültür, spor, eğitim gibi ihtiyaç ve taleplerinden de sorumlu olduklarını belirterek ”Bucak Belediyesi olarak  eğitime büyük önem vereceğiz. Tüm okullarımızda çevre düzenleme çalışmaları yapacağız. Yine bir çok alanda eğitime olan desteklerimiz sürecek. Kısacası biz geleceğimizi önemsiyor, en önemli yatırımın eğitime ve öğrenciye olmasını belirtmek istiyorum.İnşallah  Bucak'ın geleceği de bu öğrenci kardeşlerimizin ellerinde. Onları iyi eğitim alacaklar, sosyal olarak gelişecekler ki, Bucak'ın kaderi de değişecek, gelişecek, güzelleşecek ” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.