İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANLIĞI’NA İŞ ADAMI SEFA SÖNMEZ ATANDI

SİYASET 22.11.2017 - 12:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2141+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANLIĞI’NA İŞ ADAMI SEFA SÖNMEZ ATANDI

Hepinizin bildiği gibi 7 Kasım 2017 günü Genel Merkezimizin takdir ve oluruyla Burdur İyi Parti Kurucu İl Başkanı olarak atandım.
Burdur İYİ Parti İl Başkanlığına Genel Merkez, oluruyla atanan Başkan Osman Kurt, Bucak İlçe Başkanlığı’na yapılan atamanın ardından yazılı bir açıklama yaptı Kurt açıklamasında, “Partimize Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilgi, şehrimizde de karşılığını bulmuştur. İl ve ilçe teşkilatlarımızda, parti kurullarında yer almak isteyen birçok gönüldaşımız gücümüze güç kattığı gibi, sorumluluğumuzu kat ve kat arttırmıştır ve artırmaya da devam etmektedir. Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekte, teşkilatlanma sürecini de sonuçlandırma çabasındayız.” Bu bağlamda bugün ilimizin en büyük ilçesi Bucak'ta İYİ Parti ilçe teşkilatlanması için Safa Sönmez kardeşimiz görevlendirilmiştir. Aradan geçen kısa süreye rağmen birçok vatandaşımız partiye üye olmak isteği ve arzusundadır. Teşkilatlarımızın kurulması, en kısa sürede gerçekleştireceğimiz İl Başkanlığı hizmet binamızın açılışını takiben Burdur ve ilçelerinde aktif çalışmalarımız katlanarak sürecektir. SAFA SÖNMEZ: 1983 Bucak Doğumlu. İletişim Fakültesi Mezunu. Çok iyi derecede İngilizce biliyor. Müteahhit ve İş Adamı  
Hepinizin bildiği gibi 7 Kasım 2017 günü Genel Merkezimizin takdir ve oluruyla Burdur İyi Parti Kurucu İl Başkanı olarak atandım.

Burdur İYİ Parti İl Başkanlığına Genel Merkez, oluruyla atanan Başkan Osman Kurt, Bucak İlçe Başkanlığı’na yapılan atamanın ardından yazılı bir açıklama yaptı Kurt açıklamasında, “Partimize Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilgi, şehrimizde de karşılığını bulmuştur. İl ve ilçe teşkilatlarımızda, parti kurullarında yer almak isteyen birçok gönüldaşımız gücümüze güç kattığı gibi, sorumluluğumuzu kat ve kat arttırmıştır ve artırmaya da devam etmektedir. Bu bağlamda çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekte, teşkilatlanma sürecini de sonuçlandırma çabasındayız.”

Bu bağlamda bugün ilimizin en büyük ilçesi Bucak'ta İYİ Parti ilçe teşkilatlanması için Safa Sönmez kardeşimiz görevlendirilmiştir. Aradan geçen kısa süreye rağmen birçok vatandaşımız partiye üye olmak isteği ve arzusundadır. Teşkilatlarımızın kurulması, en kısa sürede gerçekleştireceğimiz İl Başkanlığı hizmet binamızın açılışını takiben Burdur ve ilçelerinde aktif çalışmalarımız katlanarak sürecektir.

SAFA SÖNMEZ: 1983 Bucak Doğumlu. İletişim Fakültesi Mezunu. Çok iyi derecede İngilizce biliyor. Müteahhit ve İş Adamı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.