İYİ PARTİ YEREL YÖNETİM ADAYINI YAKINDA AÇIKLAYACAK

SİYASET 08.01.2019 - 16:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3191+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ YEREL YÖNETİM ADAYINI YAKINDA AÇIKLAYACAK

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak Belediye Başkanlığı için adaylarının kısa süre içinde açıklanacağını söyledi.
Başkan Safa Sönmez açıklamasında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarının hız kazandığını belirtti. Sönmez, " Partimiz ve İlçe Teşkilatımız olarak yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart'ta inşallah partimiz aday gösterdiği il ve ilçelerde zafer kazanacak ve hem Türkiye hem de kendi ilçemiz Bucak İYİ Parti belediyeciliği ile tanışacaktır.Vatandaşımızın istediği, talep ettiği ve çözüm odakları belediyecilik hizmetlerini İYİ Parti adayımız 1 Nisan tarihinden itibaren gerçekleştireceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.  Başkan Sönmez, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti'ye katılımların devam ettiğini ifade ederek, "İYİ Parti'nin kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalarla her geçen gün partimize katılımlar sürmektedir.Önümüzdeki günlerde de partimize büyük katılımlar olacak ve ilçemizin değerli isimleri bu yolda bizimle yürümeye başlayacaktır.Bucak Belediyesi için en doğru isim, partimizin adayı olarak seçimlere katılacaktır.Aday konusunda ince eleyip sık dokuduğumuz doğrudur.Vatandaşlarımızın da "çok iyi bir seçim" olmuş dediği ismi, yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak Belediye Başkanlığı için adaylarının kısa süre içinde açıklanacağını söyledi.

Başkan Safa Sönmez açıklamasında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarının hız kazandığını belirtti. Sönmez, " Partimiz ve İlçe Teşkilatımız olarak yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart'ta inşallah partimiz aday gösterdiği il ve ilçelerde zafer kazanacak ve hem Türkiye hem de kendi ilçemiz Bucak İYİ Parti belediyeciliği ile tanışacaktır.Vatandaşımızın istediği, talep ettiği ve çözüm odakları belediyecilik hizmetlerini İYİ Parti adayımız 1 Nisan tarihinden itibaren gerçekleştireceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 

Başkan Sönmez, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti'ye katılımların devam ettiğini ifade ederek, "İYİ Parti'nin kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalarla her geçen gün partimize katılımlar sürmektedir.Önümüzdeki günlerde de partimize büyük katılımlar olacak ve ilçemizin değerli isimleri bu yolda bizimle yürümeye başlayacaktır.Bucak Belediyesi için en doğru isim, partimizin adayı olarak seçimlere katılacaktır.Aday konusunda ince eleyip sık dokuduğumuz doğrudur.Vatandaşlarımızın da "çok iyi bir seçim" olmuş dediği ismi, yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.