İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ DÜNYACA ÜNLÜ BUCAK SALEBİ İKRAMI. -----

YAŞAM 08.01.2019 - 11:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3480+ kez okundu.
 

İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ DÜNYACA ÜNLÜ BUCAK SALEBİ İKRAMI. -----

İzmir Burdurlular Derneği (KARŞIYAKA) 06 Ocak 2019 Pazar Günü Dernek merkezimizde üye ve hemşehrileriyle beraber Dünyaca ünlü Burdur Bucak Salebi ikram etkinliğinde bir araya geldi
. Etkinlikteki amaç Bucak Salebi tanıtımı hem de üyelerle fikir alış verişi yapılması. Burdur Bucak'tan özel olarak getirtilen Bucak Salebi taze süt ile beraber yapılarak ikram edildi. Ayrıca dernek merkezi mahalle sakinlerine de Bucak Salebi ikramları da yapıldı.Burdurlu olan Konak Belediye Başkanı Sema PEKDAŞ da hemşerilerini yalnız bırakmayarak ikram edilen salepten bol bol içti. Dernek başkanı Kaya, Bizler memleketimizden uzak olabiliriz. Ancak geleneklerimiz kültürümüz ve kendi lezzetlerimiz ile memleketin yaşamını buraya taşıyarak hemşerilerimiz ile  bir araya gelerek Keyifli sohbetler, Lezzetli salep ile birlikte birlik beraberliğimizi bir kez daha perçinledik.200 kişiye yakın katılımla güzel bir etkinlik oldu.Katılan gönül veren herkese sonsuz teşekkürler..dedi Dernek başkanı Kaya, yönetimimiz ile yapılan organizasyonlarda bilhassa Burdur’un lezzetleri başta olmak üzere memlekete ve memleketin lezzetlerine hasret kalan hemşerilerimizin isteklerini yerine getirmek birlik ve beraberlik ortamı içinde yeni dostluklara yeni lezzetlerle bir araya gelmenin de gayretlerini yaşatmaya çalışıyoruz dedi.
İzmir Burdurlular Derneği (KARŞIYAKA) 06 Ocak 2019 Pazar Günü Dernek merkezimizde üye ve hemşehrileriyle beraber Dünyaca ünlü Burdur Bucak Salebi ikram etkinliğinde bir araya geldi

. Etkinlikteki amaç Bucak Salebi tanıtımı hem de üyelerle fikir alış verişi yapılması. Burdur Bucak'tan özel olarak getirtilen Bucak Salebi taze süt ile beraber yapılarak ikram edildi. Ayrıca dernek merkezi mahalle sakinlerine de Bucak Salebi ikramları da yapıldı.Burdurlu olan Konak Belediye Başkanı Sema PEKDAŞ da hemşerilerini yalnız bırakmayarak ikram edilen salepten bol bol içti.

Dernek başkanı Kaya, Bizler memleketimizden uzak olabiliriz. Ancak geleneklerimiz kültürümüz ve kendi lezzetlerimiz ile memleketin yaşamını buraya taşıyarak hemşerilerimiz ile  bir araya gelerek Keyifli sohbetler, Lezzetli salep ile birlikte birlik beraberliğimizi bir kez daha perçinledik.200 kişiye yakın katılımla güzel bir etkinlik oldu.Katılan gönül veren herkese sonsuz teşekkürler..dedi

Dernek başkanı Kaya, yönetimimiz ile yapılan organizasyonlarda bilhassa Burdur’un lezzetleri başta olmak üzere memlekete ve memleketin lezzetlerine hasret kalan hemşerilerimizin isteklerini yerine getirmek birlik ve beraberlik ortamı içinde yeni dostluklara yeni lezzetlerle bir araya gelmenin de gayretlerini yaşatmaya çalışıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.