İZMİR'DE BURDURLU ÖĞRENCİLER SAHİPSİZ DEĞİL

YAŞAM 17.10.2016 - 13:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1922+ kez okundu.
 

İZMİR'DE BURDURLU ÖĞRENCİLER SAHİPSİZ DEĞİL

İzmir Burdurlular Derneğinin organizesinde Özel İzmir Hatay kolejinin ev sahipliğinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.
İzmir Burdurlular Derneğinin organize ettiği Eğitime Destek Projeleri kapsamında İzmir de okuyan Burdurlu Üniversite Öğrencilerini bir araya getirdi. Özel İzmir Hatay kolejinin ev sahipliğinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi. İzmir de Burdurlu olarak çeşitli meslek gruplarının katıldığı kahvaltıda Öğrencilere mesleki alanlarda ve öğrencilik dönemlerinde hem de okudukları bölümlerde öğrencilerimize rehber olmaları yönünde fayda sağlamaları için  eşleştirme yapıldı. Yararlı geçen bu birliktelikte hem öğrenciler hem de katılan Burdurlu meslektaşlar çok memnun oldu. Burdur'un merkez ve  her ilçesinden İzmir de  okuyan öğrencilerin katıldığı kahvaltıda Eğitimin önemi vurgusu yapılarak Birlik, Beraberlik içerisinde Burdur'un daha iyi tanıtılması, Gelecek nesillere Batı Akdeniz’in önemli kentlerinden biri olan Burdur Kültürünün  aktarılması yönünde fikir alışverişi yapıldığını ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda dernek olarak yardımcı olacaklarını bildiren Dernek Başkanı Refik KAYA Başta  Özel Hatay Koleji sahibi Burdur Yeşilovalı Mesut Demirtaş' olmak üzere, yönetim kuruluna, Katılan Hemşerilerine ve Öğrencilere teşekkür etti.  
İzmir Burdurlular Derneğinin organizesinde Özel İzmir Hatay kolejinin ev sahipliğinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

İzmir Burdurlular Derneğinin organize ettiği Eğitime Destek Projeleri kapsamında İzmir de okuyan Burdurlu Üniversite Öğrencilerini bir araya getirdi. Özel İzmir Hatay kolejinin ev sahipliğinde tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlendi.

İzmir de Burdurlu olarak çeşitli meslek gruplarının katıldığı kahvaltıda Öğrencilere mesleki alanlarda ve öğrencilik dönemlerinde hem de okudukları bölümlerde öğrencilerimize rehber olmaları yönünde fayda sağlamaları için  eşleştirme yapıldı. Yararlı geçen bu birliktelikte hem öğrenciler hem de katılan Burdurlu meslektaşlar çok memnun oldu.

Burdur'un merkez ve  her ilçesinden İzmir de  okuyan öğrencilerin katıldığı kahvaltıda Eğitimin önemi vurgusu yapılarak Birlik, Beraberlik içerisinde Burdur'un daha iyi tanıtılması, Gelecek nesillere Batı Akdeniz’in önemli kentlerinden biri olan Burdur Kültürünün  aktarılması yönünde fikir alışverişi yapıldığını ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda dernek olarak yardımcı olacaklarını bildiren Dernek Başkanı Refik KAYA Başta  Özel Hatay Koleji sahibi Burdur Yeşilovalı Mesut Demirtaş' olmak üzere, yönetim kuruluna, Katılan Hemşerilerine ve Öğrencilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.