JANDARDARMA İÇKİ KAÇAKÇISINI SUÇÜSTÜ YAPARAK YAKALADI

ASAYİŞ 09.02.2017 - 16:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3517+ kez okundu.
 

JANDARDARMA İÇKİ KAÇAKÇISINI SUÇÜSTÜ YAPARAK YAKALADI

Burdur Yeşilova İlçe Jandarma Ekipleri, Burdur- Denizli D-330 Salda Köyü kavşağında şüphelenilen bir araçta yapılan aramada kaçak içki ele geçirdi.
    Burdur Yeşilova İlçe Jandarma Ekipleri, Burdur- Yeşilova- Denizli D-330 Karayolunda Salda Köyü kavşağında günlük olarak yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine durdurulan H.T. isimli şahsın kullandığı aracı durduran Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada araç içinde çok miktarda şişelenmiş içki olduğu tespit edilmiş. Şahsa içkilerin faturasının olup olmadığı sorulmuştur. Yapılan fiziki kontrollerde içkilerin bandrolsüz olduğu tespit edildikten sonra aracın bagaj ve araç içinde gizlenmiş şekilde karton içinde aracın arka koltuklarında 30 adet 150’lik 240 adet 100’lik olmak üzere (270) şişe Yeni Rakı amblemli faturasız ve sahte bandrollü içki ele geçirilmiştir. Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş olup yakalanan şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır. Jandarma 24 saat esasına göre halkın can ve mal güvenliği açısından görevin ifasına çalışmaktadır. Her türlü suç ve suçlu şebekelerine karşı uyanık olarak kolluk kuvvetlerine yardımcı olması vatan ve bir yurttaşlık görevidir. 
Burdur Yeşilova İlçe Jandarma Ekipleri, Burdur- Denizli D-330 Salda Köyü kavşağında şüphelenilen bir araçta yapılan aramada kaçak içki ele geçirdi.

    Burdur Yeşilova İlçe Jandarma Ekipleri, Burdur- Yeşilova- Denizli D-330 Karayolunda Salda Köyü kavşağında günlük olarak yapılan yol kontrollerinde şüphe üzerine durdurulan H.T. isimli şahsın kullandığı aracı durduran Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada araç içinde çok miktarda şişelenmiş içki olduğu tespit edilmiş. Şahsa içkilerin faturasının olup olmadığı sorulmuştur.

Yapılan fiziki kontrollerde içkilerin bandrolsüz olduğu tespit edildikten sonra aracın bagaj ve araç içinde gizlenmiş şekilde karton içinde aracın arka koltuklarında 30 adet 150’lik 240 adet 100’lik olmak üzere (270) şişe Yeni Rakı amblemli faturasız ve sahte bandrollü içki ele geçirilmiştir.

Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak içkilere el konulmuş olup yakalanan şüpheli şahıs ifadesinin alınmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Jandarma 24 saat esasına göre halkın can ve mal güvenliği açısından görevin ifasına çalışmaktadır. Her türlü suç ve suçlu şebekelerine karşı uyanık olarak kolluk kuvvetlerine yardımcı olması vatan ve bir yurttaşlık görevidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.