JANDARMA ALINAN BİLGİ ÜZERİNE (1940) PAKET KAÇAK SİGARAYA EL KOYDU

ASAYİŞ 03.11.2016 - 16:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2684+ kez okundu.
 

JANDARMA ALINAN BİLGİ ÜZERİNE (1940) PAKET KAÇAK SİGARAYA EL KOYDU

Burdur İl J.K.lığınca; Diyarbakır ilinden Antalya iline giden yolcu otobüsü ile kaçak sigara gönderileceği duyumu alınmıştır.
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; alınan bilgi üzerine 03 Kasım 2016 günü Burdur-Antalya D 650-12 devlet karayolu üzeri Organize Sanayi mevkiinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında; Diyarbakır ilinden Antalya iline gitmekte olan yolcu otobüsünde yapılan aramada M.M. isimli şahıs ile birlikte (950) Paket J&J marka ve (990) Paket 2005 marka olmak üzere toplam (1940) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Burdur C.Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, yakalanan şüpheli M.M. isimli şahsın ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.  
Burdur İl J.K.lığınca; Diyarbakır ilinden Antalya iline giden yolcu otobüsü ile kaçak sigara gönderileceği duyumu alınmıştır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; alınan bilgi üzerine 03 Kasım 2016 günü Burdur-Antalya D 650-12 devlet karayolu üzeri Organize Sanayi mevkiinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında; Diyarbakır ilinden Antalya iline gitmekte olan yolcu otobüsünde yapılan aramada M.M. isimli şahıs ile birlikte (950) Paket J&J marka ve (990) Paket 2005 marka olmak üzere toplam (1940) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Burdur C.Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kaçak sigaralara el konulmuş olup, yakalanan şüpheli M.M. isimli şahsın ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.