JANDARMA ARAMA KÖPEKLERİ HEYECAN YARATTI

GÜNDEM 14.06.2019 - 18:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4425+ kez okundu.
 

JANDARMA ARAMA KÖPEKLERİ HEYECAN YARATTI

Burdur da Jandarma teşkilatının 180 kuruluş yılı etkinliklerinde jandarma tim sorumluları tarafından verilen emirleri harfiyen yerine getiren eğitimli köpekler heyecan yarattı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Jandarma teşkilatının kurulmuşunun 180 yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler de eğitimli arama köpekleri davetlilere yaptıkları görev ile heyecanlı dakikalar yarattılar. Jandarma görevlilerinin verdikleri komut ile araç içinde uyuşturucu bulmak aynı anda engel atlama komutlarına karşı dikkatle görevlerini ifa ettiler. Burdur Valisi Hasan Şıldak ve protokol görevlilerinde yer aldığı kokteyl sonrasında öğrencilere şiir ve kompozisyon dalında ödüller verilirken İl Jandarma Komutanı Orhan Kılınç, jandarma personeli ile eşleri de resepsiyonda Burdur İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Kılıç konuşma yaptı.    Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılınç,” Yerleşik Kurum kimliğine sahip personeli ile  Jandarma üstün birlik ve silah arkadaşlığı ruhu, vatandaşa insan merkezli, adaletli, sevgi ve şevkatle birleştirici ve kucaklayıcı yaklaşımı ile her zaman milletinin yanında yer almıştır almaya da devam edecektir. Jandarma üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücüyle kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücü ve teminatı olmuştur Kahramanca canı pahasına her türlü koşullarda en zor arazi koşullarında terörle mücadele harekatı icra eden Jandarma Emniyet teşkilatımız ve diğer kurum ve kuruluşlarla tam bir koordine içinde bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Yurdumuzun bütününde halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan ve devletin halka açılan penceresidir. Konuşmaların ardından, jandarma timlerinin köpekli arama hareketleri ve gösterilerinin ardından bu akşam Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis kortlarında oynanacak maç ve ödüllerin verilmesi ile de jandarma teşkilatının 180 kuruluş yılı etkinlikleri sona erecektir.  
Burdur da Jandarma teşkilatının 180 kuruluş yılı etkinliklerinde jandarma tim sorumluları tarafından verilen emirleri harfiyen yerine getiren eğitimli köpekler heyecan yarattı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Jandarma teşkilatının kurulmuşunun 180 yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler de eğitimli arama köpekleri davetlilere yaptıkları görev ile heyecanlı dakikalar yarattılar. Jandarma görevlilerinin verdikleri komut ile araç içinde uyuşturucu bulmak aynı anda engel atlama komutlarına karşı dikkatle görevlerini ifa ettiler.

Burdur Valisi Hasan Şıldak ve protokol görevlilerinde yer aldığı kokteyl sonrasında öğrencilere şiir ve kompozisyon dalında ödüller verilirken İl Jandarma Komutanı Orhan Kılınç, jandarma personeli ile eşleri de resepsiyonda Burdur İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Kılıç konuşma yaptı.

   Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılınç,” Yerleşik Kurum kimliğine sahip personeli ile  Jandarma üstün birlik ve silah arkadaşlığı ruhu, vatandaşa insan merkezli, adaletli, sevgi ve şevkatle birleştirici ve kucaklayıcı yaklaşımı ile her zaman milletinin yanında yer almıştır almaya da devam edecektir. Jandarma üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücüyle kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücü ve teminatı olmuştur

Kahramanca canı pahasına her türlü koşullarda en zor arazi koşullarında terörle mücadele harekatı icra eden Jandarma Emniyet teşkilatımız ve diğer kurum ve kuruluşlarla tam bir koordine içinde bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Yurdumuzun bütününde halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan ve devletin halka açılan penceresidir.

Konuşmaların ardından, jandarma timlerinin köpekli arama hareketleri ve gösterilerinin ardından bu akşam Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis kortlarında oynanacak maç ve ödüllerin verilmesi ile de jandarma teşkilatının 180 kuruluş yılı etkinlikleri sona erecektir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.