JANDARMA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİ

ASAYİŞ 25.07.2016 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4063+ kez okundu.
 

JANDARMA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek büyük miktarda uyuşturucuyu ele geçirerek imha etti.
Bucak İlçesi Kestel Köyü Toprakdüden mevkisinde (6) süpheli şahsın kenevir ekimi yaparak Antalya İline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde duyum alınmıştır.   Alınan ihbar doğrultusunda 22 Temmuz 2016 tarihinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bucak İlçesi Kestel Köyü Toprakdüden mevkisinde sazlık alan içerisinde yapılan operasyon da (11.600) Gr. Kubar esrar ve (6.750) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen (6.750) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.     Bucak İlçe Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek büyük miktarda uyuşturucuyu ele geçirerek imha etti.

Bucak İlçesi Kestel Köyü Toprakdüden mevkisinde (6) süpheli şahsın kenevir ekimi yaparak Antalya İline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde duyum alınmıştır.

 

Alınan ihbar doğrultusunda 22 Temmuz 2016 tarihinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bucak İlçesi Kestel Köyü Toprakdüden mevkisinde sazlık alan içerisinde yapılan operasyon da (11.600) Gr. Kubar esrar ve (6.750) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen (6.750) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

 

  Bucak İlçe Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.