JANDARMA'DAN KAÇAMADI

ASAYİŞ 20.01.2016 - 10:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4172+ kez okundu.
 

JANDARMA'DAN KAÇAMADI

Antalya Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda mahkûm olarak bulunan F.T. isimli mahkum jandarma’nın takibi sonucu yakalanmıştır.
Antalya Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda mahkûm olarak bulunan ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan iki yıl bir ay kesinleşmiş hapis cezası aldığını öğrenen F.T. isimli mahkum, 15 Ocak 2016 tarihinden itibaren cezaevinden firar etmiştir.       Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu firari mahkûmun Altınyayla Çatak köyüne geleceğinin öğrenilmesi üzerine, 19 Ocak 2016 günü Burdur İl J.K.lığı tarafından icra edilen operasyon sonucunda, Jandarma devriyelerince firari mahkum Çatak köyü bölgesinde yakalanmış ve adli mercilere sevk edilmiş olup, aynı gün Gölhisar Kapalı Cezaevine kapatılmıştır.    Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.    
Antalya Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda mahkûm olarak bulunan F.T. isimli mahkum jandarma’nın takibi sonucu yakalanmıştır.

Antalya Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda mahkûm olarak bulunan ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan iki yıl bir ay kesinleşmiş hapis cezası aldığını öğrenen F.T. isimli mahkum, 15 Ocak 2016 tarihinden itibaren cezaevinden firar etmiştir.

 

    Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu firari mahkûmun Altınyayla Çatak köyüne geleceğinin öğrenilmesi üzerine, 19 Ocak 2016 günü Burdur İl J.K.lığı tarafından icra edilen operasyon sonucunda, Jandarma devriyelerince firari mahkum Çatak köyü bölgesinde yakalanmış ve adli mercilere sevk edilmiş olup, aynı gün Gölhisar Kapalı Cezaevine kapatılmıştır.

   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.