JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU BASKINI

ASAYİŞ 24.08.2017 - 18:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3496+ kez okundu.
 

JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU BASKINI

Burdur Jandarma Komutanlığı Ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Dutalan Köyünde kaçak ekilmiş Hint keneviri ele geçirdi
Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından;  adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bucak ilçesi Dutalan Köyü'nde şüpheli AS isimli şahsın ev, eklenti, bahçe ve bahçesine yakın ormanlık arazide yapılan aramada; (74) kök kenevir bitkisi ve (100) gram kubar esrar ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatları doğrultusunda ele geçirilen kubar esrar maddesine el konulmuş, kenevir bitkileri ise Bucak ilçe Jandarma Komutanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir. Şüpheli AS. isimli şahsın da yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, huzur ortamının sağlanması amacıyla Emniyet ve Asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedirler.
Burdur Jandarma Komutanlığı Ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Bucak İlçesi Dutalan Köyünde kaçak ekilmiş Hint keneviri ele geçirdi

Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından;  adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Bucak ilçesi Dutalan Köyü'nde şüpheli AS isimli şahsın ev, eklenti, bahçe ve bahçesine yakın ormanlık arazide yapılan aramada; (74) kök kenevir bitkisi ve (100) gram kubar esrar ele geçirilmiştir.

C.Savcısının talimatları doğrultusunda ele geçirilen kubar esrar maddesine el konulmuş, kenevir bitkileri ise Bucak ilçe Jandarma Komutanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir. Şüpheli AS. isimli şahsın da yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde, huzur ortamının sağlanması amacıyla Emniyet ve Asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.