JANDARMA EKİPLERİ KIRSAL KESİM İNSANINA “AİLE İÇİ” ŞİDDET EĞİTİMİ VERDİ

YAŞAM 22.06.2020 - 14:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3696+ kez okundu.
 

JANDARMA EKİPLERİ KIRSAL KESİM İNSANINA “AİLE İÇİ” ŞİDDET EĞİTİMİ VERDİ

Gölhisar İlçesine bağlı Sorkun Köyünde serada çalışan 130 kadın işçiye yönelik “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet” konusunda eğitim düzenlenmiştir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen “Kadın ve Çocuk Kısım Amirliklerinin Kurumsal Kapasitesinin Artırılması Projesi” kapsamında; Gölhisar İlçesine bağlı Sorkun Köyünde serada çalışan 130 kadın işçiye yönelik “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet” konusunda eğitim düzenlenmiştir. Eğitim süresince şiddetin tanımı, şiddet çeşitleri, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikâyet mercileri ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu/Önleyici Tedbir Kararlarını içeren konularda bilgiler verilmiştir. Eğitimin sonunda katılım sağlayan 130 kadına eğitim gördükleri konular hakkında bilgilendirici broşür ve materyaller dağıtılırken, çocuklarına da çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.
Gölhisar İlçesine bağlı Sorkun Köyünde serada çalışan 130 kadın işçiye yönelik “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet” konusunda eğitim düzenlenmiştir.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen “Kadın ve Çocuk Kısım Amirliklerinin Kurumsal Kapasitesinin Artırılması Projesi” kapsamında; Gölhisar İlçesine bağlı Sorkun Köyünde serada çalışan 130 kadın işçiye yönelik “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet” konusunda eğitim düzenlenmiştir.

Eğitim süresince şiddetin tanımı, şiddet çeşitleri, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikâyet mercileri ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu/Önleyici Tedbir Kararlarını içeren konularda bilgiler verilmiştir.

Eğitimin sonunda katılım sağlayan 130 kadına eğitim gördükleri konular hakkında bilgilendirici broşür ve materyaller dağıtılırken, çocuklarına da çeşitli hediyeler dağıtılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.