JANDARMA GİZLİ ZEHİR TARLALARINI ORTAYA ÇIKARDI

ASAYİŞ 10.06.2016 - 10:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4604+ kez okundu.
 

JANDARMA GİZLİ ZEHİR TARLALARINI ORTAYA ÇIKARDI

Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızılseki köyünde ikamet eden A.A ve Ş.A isimli şahısların arazide üzeri çalılarla kapatılmış (6) ayrı yerde gizledikleri zehir tarlası Jandarma ve arama köpeği tarafından ortaya çıkarıldı.
Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızılseki Köyünde ikamet eden A.A ve Ş.A isimli şahısların yaşadışı olarak kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde elde edilen bilgilerden yola çıkılarak başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar (2) ay süresince takibe alınmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen (3) ayrı özel jandarma ekibi ile söz konusu uyuşturucu madde imal ve ticareti olayının derinleştirilmesini sağlamak amacı ile ekip oluşturulmuştur. 9 Haziran tarihinde Uyuşturucu Maddeyi Arama Köpeğinin katılımıyla yapılan operasyon ile şüpheliler A.A. ve Ş.A ekipler tarafından yakalanmış, evleri, eklentileri, bahçeleri ve evlerine yakın ormanlık ve taşlık arazide etrafı çalılarla kapatılmış toplam (6) ayrı noktada yapılan aramaların sonucunda 6.Kg kubar esrar ve 1454 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler A.A ve Ş.A Jandarma ekipleri tarafından göz altına alınmış ele geçirilen (1454) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Bucak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte olay yerinde imha edilmiştir.   Burdur Jandarma İl Komutanlığı sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.       
Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızılseki köyünde ikamet eden A.A ve Ş.A isimli şahısların arazide üzeri çalılarla kapatılmış (6) ayrı yerde gizledikleri zehir tarlası Jandarma ve arama köpeği tarafından ortaya çıkarıldı.

Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Kızılseki Köyünde ikamet eden A.A ve Ş.A isimli şahısların yaşadışı olarak kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde elde edilen bilgilerden yola çıkılarak başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda şüpheli şahıslar (2) ay süresince takibe alınmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen (3) ayrı özel jandarma ekibi ile söz konusu uyuşturucu madde imal ve ticareti olayının derinleştirilmesini sağlamak amacı ile ekip oluşturulmuştur. 9 Haziran tarihinde Uyuşturucu Maddeyi Arama Köpeğinin katılımıyla yapılan operasyon ile şüpheliler A.A. ve Ş.A ekipler tarafından yakalanmış, evleri, eklentileri, bahçeleri ve evlerine yakın ormanlık ve taşlık arazide etrafı çalılarla kapatılmış toplam (6) ayrı noktada yapılan aramaların sonucunda 6.Kg kubar esrar ve 1454 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheliler A.A ve Ş.A Jandarma ekipleri tarafından göz altına alınmış ele geçirilen (1454) kök kenevir bitkisi Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Bucak İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte olay yerinde imha edilmiştir.

 

Burdur Jandarma İl Komutanlığı sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.