JANDARMA KAÇAK TELEFON ŞEBEKESİNİ YAKALADI

ASAYİŞ 04.06.2016 - 21:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4043+ kez okundu.
 

JANDARMA KAÇAK TELEFON ŞEBEKESİNİ YAKALADI

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda 02 Haziran 2016 günü icra edilen yol kontrol ve aramalarında;   . İl Merkez Gökçebağ köyü Isparta-Burdur dağ yolunda M.A. isimli şüpheli şahsa ait araç durdurulmuş, araçta yapılan aramada (27) adet kaçak cep telefonu(faturasız) ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş olup, şüpheli şahıs ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.     Ayrıca değişik suçlardan aranan (4) şüpheli şahıs yakalanmış, (1) şüpheli şahıs üzerinde (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup,  şüpheli şahıslar hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda 02 Haziran 2016 günü icra edilen yol kontrol ve aramalarında;

 

. İl Merkez Gökçebağ köyü Isparta-Burdur dağ yolunda M.A. isimli şüpheli şahsa ait araç durdurulmuş, araçta yapılan aramada (27) adet kaçak cep telefonu(faturasız) ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş olup, şüpheli şahıs ise ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

  Ayrıca değişik suçlardan aranan (4) şüpheli şahıs yakalanmış, (1) şüpheli şahıs üzerinde (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiş olup,  şüpheli şahıslar hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.