JANDARMA KALPAZANLARA SUÇÜSTÜ YAPTI.

ASAYİŞ 21.09.2017 - 18:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4551+ kez okundu.
 

JANDARMA KALPAZANLARA SUÇÜSTÜ YAPTI.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Timleri Piyasaya Sahte Para Sürmeye Çalışan Şüphelileri Sahte Paralarla Birlikte Yakalandılar.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, kaçak kazı yapan, piyasaya sahte para sürmeye çalışan ve sera da yasadışı kenevir bitkisi yetiştiren, üç farklı olayda 5 şüpheli şahıs yakalanmış ve yapılan işlemlerin ardından adli makamlara teslim edilmişlerdir. Piyasaya sahte para sürmeye çalışan AK. ve K.Ö. isimli şahısların ellerinde bulunan sahte paraları Konya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya illerinde piyasaya sürecekleri duyumu alınması üzerine, güvenlik güçleri tarafından yapılan takipte İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelileri 14 Eylül 2017 tarihinde Burdur İl Merkez Askeriye Köyü'nde araçlarıyla birlikte yakalanmışlardır. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada; (14) adet sahte 100 TL (Seri No:B028 303455 - B585 506706 - 3362 361575) ve (10) adet sahte 50 TL ( Seri No•.B452 547739) ele geçirilmiştir. Bir diğer olayda, Tefenni ilçesi Yuvalak Köyü'nün üst kısmında yer alan kayalık arazide izinsiz kazı yapılacağı duyumunun, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından değerlendirilmesi üzerine  H.Ç. ve N.G. isimli şahıslar (1) adet jeneratör, (1) adet hilti, (1) adet balyoz (1) adet murç, (1) adet manivela demiri ve (9) adet muhtelif kazı malzemeleri ile izinsiz kazı yaptıkları esnada belirtilen mevkide suçüstü yakalanmışlardır. Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde U.Ü. isimli şahsın kendisine ait serada yasadışı kenevir bitkisi yetiştirdiği duyumu alınması üzerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından belirtilen serada yapılan aramada; (2.160) gram kubar esrar maddesi ile (2) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Timleri Piyasaya Sahte Para Sürmeye Çalışan Şüphelileri Sahte Paralarla Birlikte Yakalandılar.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, kaçak kazı yapan, piyasaya sahte para sürmeye çalışan ve sera da yasadışı kenevir bitkisi yetiştiren, üç farklı olayda 5 şüpheli şahıs yakalanmış ve yapılan işlemlerin ardından adli makamlara teslim edilmişlerdir.

Piyasaya sahte para sürmeye çalışan AK. ve K.Ö. isimli şahısların ellerinde bulunan sahte paraları Konya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya illerinde piyasaya sürecekleri duyumu alınması üzerine, güvenlik güçleri tarafından yapılan takipte İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelileri 14 Eylül 2017 tarihinde Burdur İl Merkez Askeriye Köyü'nde araçlarıyla birlikte yakalanmışlardır. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüphelilerin üzerinde ve araçlarında yapılan aramada; (14) adet sahte 100 TL (Seri No:B028 303455 - B585 506706 - 3362 361575) ve (10) adet sahte 50 TL ( Seri No•.B452 547739) ele geçirilmiştir.

Bir diğer olayda, Tefenni ilçesi Yuvalak Köyü'nün üst kısmında yer alan kayalık arazide izinsiz kazı yapılacağı duyumunun, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından değerlendirilmesi üzerine  H.Ç. ve N.G. isimli şahıslar (1) adet jeneratör, (1) adet hilti, (1) adet balyoz (1) adet murç, (1) adet manivela demiri ve (9) adet muhtelif kazı malzemeleri ile izinsiz kazı yaptıkları esnada belirtilen mevkide suçüstü yakalanmışlardır.

Çavdır İlçesi, Söğüt Beldesinde U.Ü. isimli şahsın kendisine ait serada yasadışı kenevir bitkisi yetiştirdiği duyumu alınması üzerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından belirtilen serada yapılan aramada; (2.160) gram kubar esrar maddesi ile (2) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.