JANDARMA KAYIP OLAN HAYVANLARI DRON YARDIMI İLE BULDU

YAŞAM 24.06.2019 - 15:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3615+ kez okundu.
 

JANDARMA KAYIP OLAN HAYVANLARI DRON YARDIMI İLE BULDU

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Drone desteği ile arazi taraması yapılarak, kayıp olan 4 adet büyükbaş hayvan bulunmuştur.
Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi Bozdağ altı mevkiinde evi ve ağılı bulunan A.Y. isimli vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan kayıp/çalıntı büyükbaş hayvan ihbarı ile ilgili İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Drone desteği ile arazi taraması yapılarak, kayıp olan 4 adet büyükbaş hayvan bulunmuştur.  Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi Bozdağ altı mevkiinde evi ve ağılı bulunan A.Y. isimli vatandaşın hayvanlarını kontrol etmek amacı ile gittiği ağılında (4) adet büyükbaş hayvanının olmadığını görmesi üzerine, çalınmış veya araziye kaçmış olabileceklerini” değerlendirerek 112’ye ihbarda bulunmuştur.  İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri tarafından, hayvanların götürülmüş/gitmiş olabileceği arazi kesitlerinden karadan ve havadan arama/tarama faaliyeti başlatılmıştır. Drone desteği ile yapılan arama/tarama faaliyeti sonucu, söz konusu (4) adet büyükbaş hayvan ağılın bulunduğu bölgeye 7-8 Km mesafede ormanlık arazi kesitinde bulunarak sahibine teslim edilmiştir.  Güvenlik güçlerimiz tarafından halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Drone desteği ile arazi taraması yapılarak, kayıp olan 4 adet büyükbaş hayvan bulunmuştur.

Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi Bozdağ altı mevkiinde evi ve ağılı bulunan A.Y. isimli vatandaşın 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan kayıp/çalıntı büyükbaş hayvan ihbarı ile ilgili İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada, Drone desteği ile arazi taraması yapılarak, kayıp olan 4 adet büyükbaş hayvan bulunmuştur. 

Karamanlı İlçesi Hürriyet Mahallesi Bozdağ altı mevkiinde evi ve ağılı bulunan A.Y. isimli vatandaşın hayvanlarını kontrol etmek amacı ile gittiği ağılında (4) adet büyükbaş hayvanının olmadığını görmesi üzerine, çalınmış veya araziye kaçmış olabileceklerini” değerlendirerek 112’ye ihbarda bulunmuştur. 

İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri tarafından, hayvanların götürülmüş/gitmiş olabileceği arazi kesitlerinden karadan ve havadan arama/tarama faaliyeti başlatılmıştır. Drone desteği ile yapılan arama/tarama faaliyeti sonucu, söz konusu (4) adet büyükbaş hayvan ağılın bulunduğu bölgeye 7-8 Km mesafede ormanlık arazi kesitinde bulunarak sahibine teslim edilmiştir. 

Güvenlik güçlerimiz tarafından halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.