JANDARMA’NIN TAKİBİNDEN KURTULAMADILAR

ASAYİŞ 19.02.2016 - 09:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4075+ kez okundu.
 

JANDARMA’NIN TAKİBİNDEN KURTULAMADILAR

, Burdur İl Merkez Ulupınar köyü mülki sınırlarında bulunan bir krom ocağından, piyasa değeri yaklaşık 40.000 TL olan (6) ton ağırlığında maden kırma işlerinde kullanılan bir adet ekskavatör kırıcısı, kimliği belirsiz şüpheli şahıslarca çalınmıştır.
Olayın haber alınmasıyla beraber, Burdur İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan çok yönlü çalışmalar kapsamında, yapılan olay yeri incelemesi, alınan görgü tanığı beyanları ve kamera kayıt incelemeleri sonucunda çalınan ekskavatör kırıcısının bir çekici ile Antalya ili Akdeniz Sanayii Bölgesinde bir işyerine götürüldüğü tespit edilmiştir.   Çalınan kırıcının bulunduğu işyerinin adresinin tespitine müteakip, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama sonucunda, çalınan kırıcı belirtilen işyerinde bulunmuş ve işyeri sahibi H.Ç. ve kırıcıyı taşıyan çekici şoförü Y.A. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak haklarında yasal işlem başlatılmıştır.   Kırıcının çalınarak Antalya iline götürülmesine aracılık eden diğer iki şüpheli şahsın O.S. ve İ.G. isimli şüpheliler oldukları da tespit edilmiş olup, bu şüphelileri yakalama çalışmalarına ise devam edilmektedir.   Toplum Destekli Kolluk Hizmetleri kapsamında, işletmecilerin ve işyeri sahiplerinin hırsızlık olaylarına karşı kamera/alarm sistemi, çevre duvarı, kapı kilitleri, bekçi ve köpek bulundurulması gibi fiziki tedbirleri almaları, alın teriyle ve emekle kazanılan değerlerin, kötü niyetli şahıslar ve hırsızlar tarafından çalınmasını engelleyecektir.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
, Burdur İl Merkez Ulupınar köyü mülki sınırlarında bulunan bir krom ocağından, piyasa değeri yaklaşık 40.000 TL olan (6) ton ağırlığında maden kırma işlerinde kullanılan bir adet ekskavatör kırıcısı, kimliği belirsiz şüpheli şahıslarca çalınmıştır.

Olayın haber alınmasıyla beraber, Burdur İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan çok yönlü çalışmalar kapsamında, yapılan olay yeri incelemesi, alınan görgü tanığı beyanları ve kamera kayıt incelemeleri sonucunda çalınan ekskavatör kırıcısının bir çekici ile Antalya ili Akdeniz Sanayii Bölgesinde bir işyerine götürüldüğü tespit edilmiştir.

 

Çalınan kırıcının bulunduğu işyerinin adresinin tespitine müteakip, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan arama sonucunda, çalınan kırıcı belirtilen işyerinde bulunmuş ve işyeri sahibi H.Ç. ve kırıcıyı taşıyan çekici şoförü Y.A. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

 

Kırıcının çalınarak Antalya iline götürülmesine aracılık eden diğer iki şüpheli şahsın O.S. ve İ.G. isimli şüpheliler oldukları da tespit edilmiş olup, bu şüphelileri yakalama çalışmalarına ise devam edilmektedir.

 

Toplum Destekli Kolluk Hizmetleri kapsamında, işletmecilerin ve işyeri sahiplerinin hırsızlık olaylarına karşı kamera/alarm sistemi, çevre duvarı, kapı kilitleri, bekçi ve köpek bulundurulması gibi fiziki tedbirleri almaları, alın teriyle ve emekle kazanılan değerlerin, kötü niyetli şahıslar ve hırsızlar tarafından çalınmasını engelleyecektir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.