JANDARMA SUÇ MAKİNESİNİ ADALETE TESLİM ETTİ

ASAYİŞ 08.06.2016 - 13:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3693+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ MAKİNESİNİ ADALETE TESLİM ETTİ

Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde suçluların ve aranan şahısların yakalanarak huzur ve asayiş ortamının tesisi maksadıyla muhtelif zaman ve mekanlarda yol kontrol ve arama faaliyetlerine devam edilmektedir.
Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde 07 Haziran 2016 günü 15:00-18:00 saatleri arasında Çavdır/Kozağaç Köyü yol ayrımında yapılan yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Denizli ili istikametinden gelip Antalya İli istikametine seyir halinde olan bir otomobilde yolcu olarak bulunan A.D. isimli şahsın kimlik belgesini ibraz edememesi ve şüpheli hareketler içerisinde bulunması üzerine, kontrol maksadıyla şahsın araçtan dışarıya davet edildiği esnada, şahıs süratle arama noktasından araziye doğru kaçmaya çalışmış, ancak Jandarma personelinin koşarak yaptığı takip sonucunda şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahısla ilgili yapılan araştırmada, şüphelinin (3) ayrı Dolandırıcılık Suçu, Korku, Kaygı veya Panik Yaratabilecek Tarzda Silahla Ateş Etme Suçu ve Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma ve Bulundurma Suçu olmak üzere toplam (5) ayrı suçtan arandığı tespit edilerek, hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması maksadıyla Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Ayrıca şüphelinin kimlik bildirmemesinden dolayı hakkında idari para cezası uygulanmıştır.   Ayrıca aynı tarihte sorumluluk bölgesinin muhtelif yerlerinde yapılan kontrol ve arama faaliyetlerinde de değişik suçlardan aranan toplam (6) şüpheli şahıs ile (1) aranan araç yakalanarak haklarında yasal işlem başlatılmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.    
Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde suçluların ve aranan şahısların yakalanarak huzur ve asayiş ortamının tesisi maksadıyla muhtelif zaman ve mekanlarda yol kontrol ve arama faaliyetlerine devam edilmektedir.

Burdur İl J.K.lığınca sorumluluk bölgesinde 07 Haziran 2016 günü 15:00-18:00 saatleri arasında Çavdır/Kozağaç Köyü yol ayrımında yapılan yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Denizli ili istikametinden gelip Antalya İli istikametine seyir halinde olan bir otomobilde yolcu olarak bulunan A.D. isimli şahsın kimlik belgesini ibraz edememesi ve şüpheli hareketler içerisinde bulunması üzerine, kontrol maksadıyla şahsın araçtan dışarıya davet edildiği esnada, şahıs süratle arama noktasından araziye doğru kaçmaya çalışmış, ancak Jandarma personelinin koşarak yaptığı takip sonucunda şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahısla ilgili yapılan araştırmada, şüphelinin (3) ayrı Dolandırıcılık Suçu, Korku, Kaygı veya Panik Yaratabilecek Tarzda Silahla Ateş Etme Suçu ve Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma ve Bulundurma Suçu olmak üzere toplam (5) ayrı suçtan arandığı tespit edilerek, hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması maksadıyla Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Ayrıca şüphelinin kimlik bildirmemesinden dolayı hakkında idari para cezası uygulanmıştır.

 

Ayrıca aynı tarihte sorumluluk bölgesinin muhtelif yerlerinde yapılan kontrol ve arama faaliyetlerinde de değişik suçlardan aranan toplam (6) şüpheli şahıs ile (1) aranan araç yakalanarak haklarında yasal işlem başlatılmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.