JANDARMA SUÇ VE SUÇ FAİLLERİNE GÖZ AÇTIRMADI

ASAYİŞ 31.12.2019 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3234+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ VE SUÇ FAİLLERİNE GÖZ AÇTIRMADI

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, 24-25-26 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan uygulama da aşağıda bilgileri yer alan çeşitli suçlardan aranan (13) şahıs yakalanmıştır.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Cezaevlerinde hükümlü/tutuklu iken çeşitli nedenlerle firari durumda bulunan ve bu süreçte çeşitli suçlara karışan cezaevi firarileri ile yine adli makamlarca çeşitli suçlardan aranan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik Bölgesel Huzur ve Güven (Cezaevi Firarisi ve Aranan Şahısların Yakalanması) Uygulaması icra edilmiştir. İl Merkezinde 6 suçtan aranan ve başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan Cezaevi Firarisi M.E. Çallıca Köyündeki bağ evinde yakalanmıştır. (Cezaevi Firarisi, Büyük Veya Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı,  5607 Sayılı Yasanın 3/14-1 Cümlesine Muhalefet, Resmi Belgede Sahtecilik,  Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermilerin Satın Alınması, Taşınması ve Bulundurulması (2) suçlarından) Bağ evinde yapılan aramada (1) adet ruhsatsız 12 calibre pompalı av tüfeği, (9) adet av tüfeği kartuşu ele geçirilmiş, aynı evde kalan kardeşi  T.E.‘ye ait olduğu öğrenilen (1) adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca, (2) adet şarjör ve (14) adet 7,65 mm çapında fişek ele geçirilmiş, ele geçen malzemelere el konulmuş, M.E. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca; İl Merkezinde “Yoklama Kaçağı” olarak aranan M.Y., “Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan aranan Ş.M., Ağlasun ilçesinde “Tefecilik Yapmak, Basit Yaralama, Bedelsiz Senedi Kullanma, Silahla Tehdit” olmak üzere (5) farklı suçtan aranan A.A., Bucak ilçesinde “Basit Yaralama” suçundan aranan Ü.G.B, “Hakaret” suçundan aranan A.G., “Mala Zarar Verme” suçundan aranan S.A., “Tehdit” suçundan aranan M.M., Bir Kişinin Taksirle Yaralanmasına Neden Olma” suçundan aranan V.H., ve Yoklama Kaçağı” olarak aranan D.Y. (tebliğ yapılmıştır), Çavdır ilçesinde “Yoklama Kaçağı” olarak aranan H.A. (tebliğ yapılmıştır), Gölhisar ilçesinde “Hakaret ve Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Suretiyle Verilerin Yok Edilmesi Veya Değiştirilmesi” suçundan aranan E.T. sevk edildikleri adli makamlarca işlemlerini müteakip serbest bırakılmış, Karamanlı ilçesinde “Şantaj”  suçundan aranan S.C. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine Burdur Açık Cezaevine teslim edilmiştir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, 24-25-26 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan uygulama da aşağıda bilgileri yer alan çeşitli suçlardan aranan (13) şahıs yakalanmıştır.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, Cezaevlerinde hükümlü/tutuklu iken çeşitli nedenlerle firari durumda bulunan ve bu süreçte çeşitli suçlara karışan cezaevi firarileri ile yine adli makamlarca çeşitli suçlardan aranan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik Bölgesel Huzur ve Güven (Cezaevi Firarisi ve Aranan Şahısların Yakalanması) Uygulaması icra edilmiştir.

İl Merkezinde 6 suçtan aranan ve başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan Cezaevi Firarisi M.E. Çallıca Köyündeki bağ evinde yakalanmıştır. (Cezaevi Firarisi, Büyük Veya Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı,  5607 Sayılı Yasanın 3/14-1 Cümlesine Muhalefet, Resmi Belgede Sahtecilik,  Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermilerin Satın Alınması, Taşınması ve Bulundurulması (2) suçlarından) Bağ evinde yapılan aramada (1) adet ruhsatsız 12 calibre pompalı av tüfeği, (9) adet av tüfeği kartuşu ele geçirilmiş, aynı evde kalan kardeşi  T.E.‘ye ait olduğu öğrenilen (1) adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca, (2) adet şarjör ve (14) adet 7,65 mm çapında fişek ele geçirilmiş, ele geçen malzemelere el konulmuş, M.E. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca; İl Merkezinde “Yoklama Kaçağı” olarak aranan M.Y., “Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan aranan Ş.M.,

Ağlasun ilçesinde “Tefecilik Yapmak, Basit Yaralama, Bedelsiz Senedi Kullanma, Silahla Tehdit” olmak üzere (5) farklı suçtan aranan A.A.,

Bucak ilçesinde “Basit Yaralama” suçundan aranan Ü.G.B, “Hakaret” suçundan aranan A.G., “Mala Zarar Verme” suçundan aranan S.A., “Tehdit” suçundan aranan M.M., Bir Kişinin Taksirle Yaralanmasına Neden Olma” suçundan aranan V.H., ve Yoklama Kaçağı” olarak aranan D.Y. (tebliğ yapılmıştır),

Çavdır ilçesinde “Yoklama Kaçağı” olarak aranan H.A. (tebliğ yapılmıştır),

Gölhisar ilçesinde “Hakaret ve Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girmek Suretiyle Verilerin Yok Edilmesi Veya Değiştirilmesi” suçundan aranan E.T. sevk edildikleri adli makamlarca işlemlerini müteakip serbest bırakılmış,

Karamanlı ilçesinde “Şantaj”  suçundan aranan S.C. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanması üzerine Burdur Açık Cezaevine teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.