JANDARMA SUÇ VE SUÇLULARA KARŞI GENEL ARAMA YAPTI

ASAYİŞ 17.01.2020 - 16:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3029+ kez okundu.
 

JANDARMA SUÇ VE SUÇLULARA KARŞI GENEL ARAMA YAPTI

Burdur merkez ve İlçelerinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde üç aşamalı olarak gerçekleşen Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması yapılmıştır.
 Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan uygulamada, 1.511 şahıs ve 245 araç sorgusu yapılmış, 147 metruk bina, 64 park, 84 sokak, 30 ikamet/işyeri kontrol edilmiş, yapılan kontroller sonucunda, 4 şahıs yakalanmış olup, 1 şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde; 2 gram eroin maddesi ile 1 adet suboxone hap, evinde yapılan adli aramada ise 7 adet suboxone hap ele geçirilerek, şüpheli hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan adli tahkikata başlanılmıştır. Ayrıca şüpheli şahsın yapılan sorgusunda arama kaydının olduğu (kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık) tespit edilmiş olup, şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 1 şahsın yapılan sorgusunda (dolandırıcılık) arama kaydının bulunduğu tespit edilmiş olup, şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 1 şahsın yapılan sorgusunda (kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak) arama kaydının bulunduğu öğrenilmiş ve şahıs gözaltına alınmıştır.
Burdur merkez ve İlçelerinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde üç aşamalı olarak gerçekleşen Türkiye Geneli Narkotik Uygulaması yapılmıştır.

 Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan uygulamada, 1.511 şahıs ve 245 araç sorgusu yapılmış, 147 metruk bina, 64 park, 84 sokak, 30 ikamet/işyeri kontrol edilmiş, yapılan kontroller sonucunda, 4 şahıs yakalanmış olup, 1 şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde; 2 gram eroin maddesi ile 1 adet suboxone hap, evinde yapılan adli aramada ise 7 adet suboxone hap ele geçirilerek, şüpheli hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan adli tahkikata başlanılmıştır.

Ayrıca şüpheli şahsın yapılan sorgusunda arama kaydının olduğu (kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık) tespit edilmiş olup, şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

1 şahsın yapılan sorgusunda (dolandırıcılık) arama kaydının bulunduğu tespit edilmiş olup, şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

1 şahsın yapılan sorgusunda (kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak) arama kaydının bulunduğu öğrenilmiş ve şahıs gözaltına alınmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.