JANDARMA VE AFAD KAZA GEÇİREN VATANDAŞLARI KURTARDI

YAŞAM 28.02.2021 - 10:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4154+ kez okundu.
 

JANDARMA VE AFAD KAZA GEÇİREN VATANDAŞLARI KURTARDI

Ağlasun İlçesi Akdağ mevkiinde iki vatandaşımızın dağlık alanda düşerek mahsur kaldığı, mahsur kalan vatandaşlarımızdan birinin bacağından yaralandığı bilgisi alınmıştır.
27 Şubat 2021 Cumartesi günü 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine AFAD ve Jandarma ekiplerimiz olay yerine hareket etmişler,  ancak vatandaşlarımızın bulunduğu noktaya araçla yada yaya olarakulaşmak mümkün olmamıştır. Yaralı vatandaşımızın bir an önce tedavi edilebilmesini sağlamak amacıyla Jandarma Genel Komutanlığı, Aydın Jandarma Filo Komutanlığı’ndan gece görüş özellikli helikopter talep edilmiş ve gelen helikopter olabildiğince hızlı bir şekilde  olay mahalline yönlendirmiş; AFAD, 112 Acil Sağlık, UMKE ve Jandarma ekiplerinin koordineli kurtarma çalışmaları neticesinde vatandaşlarımız bulundukları yerden kurtarılarak helikopter ile İl merkezine nakilleri sağlanmış ve sağlık ekiplerine teslim edilmiştir.
Ağlasun İlçesi Akdağ mevkiinde iki vatandaşımızın dağlık alanda düşerek mahsur kaldığı, mahsur kalan vatandaşlarımızdan birinin bacağından yaralandığı bilgisi alınmıştır.

27 Şubat 2021 Cumartesi günü 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine AFAD ve Jandarma ekiplerimiz olay yerine hareket etmişler,  ancak vatandaşlarımızın bulunduğu noktaya araçla yada yaya olarakulaşmak mümkün olmamıştır. Yaralı vatandaşımızın bir an önce tedavi edilebilmesini sağlamak amacıyla Jandarma Genel Komutanlığı, Aydın Jandarma Filo Komutanlığı’ndan gece görüş özellikli helikopter talep edilmiş ve gelen helikopter olabildiğince hızlı bir şekilde  olay mahalline yönlendirmiş; AFAD, 112 Acil
Sağlık, UMKE ve Jandarma ekiplerinin koordineli kurtarma çalışmaları neticesinde vatandaşlarımız
bulundukları yerden kurtarılarak helikopter ile İl merkezine nakilleri sağlanmış ve sağlık ekiplerine
teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.