JANDARMA VE POLİS’TEN AŞAYİŞ HİZMETİ

ASAYİŞ 22.01.2016 - 14:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4445+ kez okundu.
 

JANDARMA VE POLİS’TEN AŞAYİŞ HİZMETİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
Bu kapsamda, 21 Ocak 2016 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında, Burdur İl Merkez, Yeşilova ve Karamanlı Jandarma sorumluluk bölgelerinde, Burdur-Fethiye, Yeşilova-Denizli ve Yeşilova-Karamanlı yol güzergâhlarında (4) ayrı noktada, Polis Bölge Trafik ekiplerinin de katılımıyla, Jandarma Devriyelerince yol kontrol faaliyetleri icra edilmiştir.   Yapılan faaliyetler esnasında, ağır kış şartlarına bağlı olarak meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi ve meydana gelebilecek kazalardan en az zararla çıkılabilmesi maksadıyla, başta öğrenci servisleri ve toplu taşıma araç şoförleri olmak üzere, kontrol edilen araç şoförleri ile seyahat eden vatandaşlarımız trafik kurallarına uyma hususlarında bilgilendirilmişler ve uyarılmışlardır.   Faaliyetler esnasında toplam (701) şahıs ve (387) araç sorgulaması yapılmış, yoklama kaçağı olarak aranan (1) şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış, ayrıca kontrol edilen araçlarda (2) şahsa ait (6) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilerek yasal işlem başlatılmıştır.   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.    
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, halkımızın huzur ve güvenliği için emniyet ve asayiş hizmetlerine kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

Bu kapsamda, 21 Ocak 2016 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında, Burdur İl Merkez, Yeşilova ve Karamanlı Jandarma sorumluluk bölgelerinde, Burdur-Fethiye, Yeşilova-Denizli ve Yeşilova-Karamanlı yol güzergâhlarında (4) ayrı noktada, Polis Bölge Trafik ekiplerinin de katılımıyla, Jandarma Devriyelerince yol kontrol faaliyetleri icra edilmiştir.

 

Yapılan faaliyetler esnasında, ağır kış şartlarına bağlı olarak meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi ve meydana gelebilecek kazalardan en az zararla çıkılabilmesi maksadıyla, başta öğrenci servisleri ve toplu taşıma araç şoförleri olmak üzere, kontrol edilen araç şoförleri ile seyahat eden vatandaşlarımız trafik kurallarına uyma hususlarında bilgilendirilmişler ve uyarılmışlardır.

 

Faaliyetler esnasında toplam (701) şahıs ve (387) araç sorgulaması yapılmış, yoklama kaçağı olarak aranan (1) şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış, ayrıca kontrol edilen araçlarda (2) şahsa ait (6) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilerek yasal işlem başlatılmıştır.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.