JANDARMA ZEHİR TÜCCARLARI İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

ASAYİŞ 27.09.2016 - 18:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4579+ kez okundu.
 

JANDARMA ZEHİR TÜCCARLARI İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; Tefenni ilçesi, Yeşilköy Köyünde M.K., AK. ve N.K. isimli şahısların yasadışı kenevir ektiği belirlendi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; Tefenni ilçesi, Yeşilköy Köyünde M.K., AK. ve N.K. isimli şahısların yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır. 26 Eylül 2016 tarihinde Yeşilbaş Köyü'nde yapılan operasyonda şüpheli M.K. ve N.K. isimli şahıslar yakalanmış olup, şüpheli şahıslara ait ev, eklenti ve bahçelerinde yapılan aramada; (I .097) gram kubar esrar, (26) kök kenevir bitkisi ve (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Tefenni C. Savcısının talimatıyla şüpheli M.K. ve N.K. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, ele geçen (26) kök kenevir bitkisi Tefenni ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş ve şüpheli A.K. 'nın yakalanma çalışmalarına devam edilmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; Tefenni ilçesi, Yeşilköy Köyünde M.K., AK. ve N.K. isimli şahısların yasadışı kenevir ektiği belirlendi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca; Tefenni ilçesi, Yeşilköy Köyünde M.K., AK. ve N.K. isimli şahısların yasadışı kenevir ekimi yaparak Antalya iline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır.

26 Eylül 2016 tarihinde Yeşilbaş Köyü'nde yapılan operasyonda şüpheli M.K. ve N.K. isimli şahıslar yakalanmış olup, şüpheli şahıslara ait ev, eklenti ve bahçelerinde yapılan aramada; (I .097) gram kubar esrar, (26) kök kenevir bitkisi ve (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir.

Tefenni C. Savcısının talimatıyla şüpheli M.K. ve N.K. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, ele geçen (26) kök kenevir bitkisi Tefenni ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş ve şüpheli A.K. 'nın yakalanma çalışmalarına devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.