KAÇAK KAZI YAPANLARA JANDARMA BASKINI

ASAYİŞ 18.01.2016 - 11:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4470+ kez okundu.
 

KAÇAK KAZI YAPANLARA JANDARMA BASKINI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri: Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesi Karain Mağarası mevkiinde kaçak kazı yapanlara jandarma baskını.
 Geçtiğimiz Cumartesi günü Burdur İl Jandarma Komutanlığı kaçakçılık ile mücadele ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesi Karain Mağarası mevkiinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı alınması üzerine 1’inci derece sit alanı olarak bilinen mevki de operasyon icra edilmiştir   Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, tarafından gerçekleştirilen operasyonda kaçak kazı yapan M.Ü-Y.Y- S.Ç- T.E- ve F.E. isimli şahıslar (2) Adet Kürek, (1) Adet Kazma (2) kalın İş Eldiveni, (1) Silikon Tabancası, (2) Adet Silikon Kutusu, (1) Adet Murç, (2) Adet Matkap Ucu, (1) Adet Pense (3) Adet Yağmurluk, ve (1) Adet Gaz Maskesi ile birlikte kaçak kazı yaptıkları sırada failler suçüstü yakalanmışlardır.   Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olay yerinde şüpheliler ile birlikte ele geçirilen malzemelere el konulmuş, şüpheliler M.Ü- Y.Y- S.Ç- T.E- ve F.E. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır. Şüphelilerin mahkemeleri ise devam etmektedir
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri: Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesi Karain Mağarası mevkiinde kaçak kazı yapanlara jandarma baskını.

 Geçtiğimiz Cumartesi günü Burdur İl Jandarma Komutanlığı kaçakçılık ile mücadele ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi Gökalan Mahallesi Karain Mağarası mevkiinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı alınması üzerine 1’inci derece sit alanı olarak bilinen mevki de operasyon icra edilmiştir

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, tarafından gerçekleştirilen operasyonda kaçak kazı yapan M.Ü-Y.Y- S.Ç- T.E- ve F.E. isimli şahıslar (2) Adet Kürek, (1) Adet Kazma (2) kalın İş Eldiveni, (1) Silikon Tabancası, (2) Adet Silikon Kutusu, (1) Adet Murç, (2) Adet Matkap Ucu, (1) Adet Pense (3) Adet Yağmurluk, ve (1) Adet Gaz Maskesi ile birlikte kaçak kazı yaptıkları sırada failler suçüstü yakalanmışlardır.

 

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olay yerinde şüpheliler ile birlikte ele geçirilen malzemelere el konulmuş, şüpheliler M.Ü- Y.Y- S.Ç- T.E- ve F.E. isimli şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılmışlardır. Şüphelilerin mahkemeleri ise devam etmektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.