KADIN’IN GERÇEK ALANI HAYATIN KENDİSİDİR

GÜNDEM 08.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3830+ kez okundu.
 

KADIN’IN GERÇEK ALANI HAYATIN KENDİSİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut,dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı
Burdur CHP İl Başkanı Akbulut, "8 Mart tüm dünyada kadınların eşitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerinin dile getirildiği çok özel ve anlamlı bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. Kadının aile ve çalışma hayatı içerisinde hak ettiği konumda bulunması toplumun medeniyet düzeyi, toplumsal huzur ve refah açısından çok önemlidir. İnsan haklarının en önemli parçası olan kadın haklarına dinimiz, medeni hukukumuz, gelenek ve göreneklerimizle büyük önem vermekteyiz. Bugün ülkemizde de kadınlarımız her alanda söz sahibi olarak kendilerinden başarıyla söz ettirmektedir. Kadının gerçek alanı hayatın kendisi olduğunu belirten dir, sevgidir ve erdemdir. Bunun için de gerektiği şekilde desteklenmesi ve bu anlamda kadınlarımıza hak ettikleri değerin verilmesi lazım. Kadına verilen değer, gösterilen nezaket, bir lütuf ve ihsan değil insan olmanın gerektirdiği bir görevdir, sorumluluktur. Dünya Kadınlar Gününü kutladığımız bu günde sevginin saygının en yücesini hak eden kadınlarımızın şiddet, ayrımcılık, dışlayıcılık gibi uygulamalardan uzak, refah içinde mutlu bir toplumda yer bulmalarını temenni ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik ve birlik beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni eder, tüm kadınlarımıza sağlık mutluluk ve başarılar temenni ederim" ifadelerine yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut,dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı

Burdur CHP İl Başkanı Akbulut, "8 Mart tüm dünyada kadınların eşitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerinin dile getirildiği çok özel ve anlamlı bir gün olarak tarihteki yerini almıştır.

Kadının aile ve çalışma hayatı içerisinde hak ettiği konumda bulunması toplumun medeniyet düzeyi, toplumsal huzur ve refah açısından çok önemlidir. İnsan haklarının en önemli parçası olan kadın haklarına dinimiz, medeni hukukumuz, gelenek ve göreneklerimizle büyük önem vermekteyiz. Bugün ülkemizde de kadınlarımız her alanda söz sahibi olarak kendilerinden başarıyla söz ettirmektedir.

Kadının gerçek alanı hayatın kendisi olduğunu belirten dir, sevgidir ve erdemdir. Bunun için de gerektiği şekilde desteklenmesi ve bu anlamda kadınlarımıza hak ettikleri değerin verilmesi lazım. Kadına verilen değer, gösterilen nezaket, bir lütuf ve ihsan değil insan olmanın gerektirdiği bir görevdir, sorumluluktur. Dünya Kadınlar Gününü kutladığımız bu günde sevginin saygının en yücesini hak eden kadınlarımızın şiddet, ayrımcılık, dışlayıcılık gibi uygulamalardan uzak, refah içinde mutlu bir toplumda yer bulmalarını temenni ediyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik ve birlik beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni eder, tüm kadınlarımıza sağlık mutluluk ve başarılar temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.