KADIN GİRİŞİMCİYE AB FİNANSMAN DESTEĞİ SEMİNERİ

EKONOMİ 22.07.2016 - 14:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4369+ kez okundu.
 

KADIN GİRİŞİMCİYE AB FİNANSMAN DESTEĞİ SEMİNERİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Konferans Salonunda,, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası adına bir program tanıtım çalışması yapıldı
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Konferans Salonunda, geçtiğimiz gün, Ahmet Güney Gönüllü tarafından, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası adına bir program tanıtım çalışması yapıldı. Güney Gönüllü, Burdur Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Suat Acun’un talebi üzerine, AB İmar ve Kalkınma Bankası İstanbul merkezden gelerek bu tanıtım seminerini verdiklerini belirtti. Ahmet Güney Gönüllü, “Artık kadın girişimcilerin, eşlerinin bir şekilde bıraktığı yerden eşleri adına değil, kendi adlarına bağımsız iş hayatı geliştirdiklerini, dolayısıyla mali ve yönetim bakımlarından desteklenmeye ve rehberliğe ihtiyaçları olduğunu” belirtti.   Yaklaşık 20 kadın girişimcinin katıldığı tanıtım seminerinde; “Kadınlar tarafından yönetilen küçük ve orta ölçekli işletmelere, yerel bankalar aracılığıyla aktarılmak üzere 300 milyon Euro’ya kadar özel kredi imkanı sağlandığı”  ve 12 bin kadın işletmesine ulaşılmak hedeflendiği belirtildi. Program kapsamında; Danışmanlık, Orta vadeli iş koçluğu, Mentorluk, Kadın yöneticiler için gelişim atölyeleri ve Kadın işletme seminerleri gibi hizmetler sunulacağı ifade edildi. Uygunluk kriteri olarak da; “KOBİ tanımı içinde yer almak, en fazla 50 Milyon Euro ciroya sahip olmak, 250 çalışandan az istihdamı olmak, Genel yönetim sorumlusunun kadın olması” belirtildi.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Konferans Salonunda,, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası adına bir program tanıtım çalışması yapıldı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Konferans Salonunda, geçtiğimiz gün, Ahmet Güney Gönüllü tarafından, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası adına bir program tanıtım çalışması yapıldı. Güney Gönüllü, Burdur Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Suat Acun’un talebi üzerine, AB İmar ve Kalkınma Bankası İstanbul merkezden gelerek bu tanıtım seminerini verdiklerini belirtti. Ahmet Güney Gönüllü, “Artık kadın girişimcilerin, eşlerinin bir şekilde bıraktığı yerden eşleri adına değil, kendi adlarına bağımsız iş hayatı geliştirdiklerini, dolayısıyla mali ve yönetim bakımlarından desteklenmeye ve rehberliğe ihtiyaçları olduğunu” belirtti.

 

Yaklaşık 20 kadın girişimcinin katıldığı tanıtım seminerinde; “Kadınlar tarafından yönetilen küçük ve orta ölçekli işletmelere, yerel bankalar aracılığıyla aktarılmak üzere 300 milyon Euro’ya kadar özel kredi imkanı sağlandığı”  ve 12 bin kadın işletmesine ulaşılmak hedeflendiği belirtildi. Program kapsamında; Danışmanlık, Orta vadeli iş koçluğu, Mentorluk, Kadın yöneticiler için gelişim atölyeleri ve Kadın işletme seminerleri gibi hizmetler sunulacağı ifade edildi. Uygunluk kriteri olarak da; “KOBİ tanımı içinde yer almak, en fazla 50 Milyon Euro ciroya sahip olmak, 250 çalışandan az istihdamı olmak, Genel yönetim sorumlusunun kadın olması” belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.