KADINLARA EFELENİRKEN, ZENGİN MERMERCİYE “YALVARAN”VALİ İSTEMİYORUZ!

YAŞAM 19.03.2017 - 11:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3488+ kez okundu.
 

KADINLARA EFELENİRKEN, ZENGİN MERMERCİYE “YALVARAN”VALİ İSTEMİYORUZ!

Burdur Sivil Platform Başkanı Kemal ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Tüketicileri Koruma Derneği ve Burdur Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı da olan Kemal Arslan’ın açıklamalarında Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın hangi çalışmalarını kastetdiği anlaşılamamaktadır Mermer sektöründe faaliyet gösteren İş adamlarına yalvardığı kimsesiz kadınlara da efelendiğinden bahsetmektedir. Ancak Mermer İşletmecileri açıklanan sözlerin genel ifadeler olduğunu ve bu konuda; Sivil Platform Başkanı olan Kemal Arslan’dan daha açık ifadeler beklemektedir. Tüketiciler Derneği Başkanı ve Sivil Toplum Platformu Başkanı Kemal ARSLAN Genel ifadelerle kaleme aldığı yazısında; Geldiği günden bu yana Burdur’da yan vurup peşraf çıkaran, Meydanda halka açık konuşmasında sinkaf dolu söylemlerde bulunan,  kadınlarının meslek kurslarını “kapattım gitti”, diyebilen.  İldeki kapısı olan Valilik Makamını halka kapatabilen, -Av ve kayak tutkusunu devlet araçlarıyla hoyratça sürdürmekten çekinmediği halde, akaryakıt tasarrufu sağlayacağı gerekçesiyle memurlara bisiklete binme zorunluluğu getiren ancak kendisi  riayet etmeyen, -Kendi oğlunu bir belediyeye sınavsız biçimde özel kalem müdürü yapıp 13 gün sonra aldığı muvaffakat ile TRT ye memur olarak aktardığı halde Burdur’da haktan-hukuktan, adaletten söz edebilen Sayın Şerif YILMAZ’ın , Burdur Bucak ilçesinde yaptığı konuşmayı okuduk, hiç te şaşırmadık! Fazla tonajda mermer yükleyerek taşıyan mermercilere karşı 4925 ve 2918 sayılı Kanunlar ile ilgili Yönetmelik hükümlerini uygulayamayan Burdur Valisi adeta YALVARIYOR ! Ne oldu Şerif YILMAZ! Hiçbir haklı gerekçeye dayanmadan işsiz ev kadınlarının kursunu kapatır iken efeleniyordun! Kanuna aykırı taşıma yaparak yolları bozan mermercilere aynı efeliği gösterememişsin! Bu tavrınızla  Burdur’da gücünüzün, Kanunu çiğneyen para babalarına yetmediğini, zavallı kimsesiz kadınlara yettiğini gösterdiniz  Sayın Vali!Hukukun gücüne değil, paranın gücüne itibar eden bu tavrınızla Burdur’da Devletin Valisi olamazsınız Sayın Şerif YILMAZ ! Evet Sayın YILMAZ, Burdur’a geldiğiniz günden bu yana OHAL yetkilerini kullanarak sergilediğiniz tablo, kamuoyu nezdinde kabul görmediğinizdir. Devletin ilde ki temsilcisi olan bir makamda daha fazla kalma uğruna  yıpratmadan kendi isteğiniz ile Burdur’dan gitmenizi bekleriz.  
Burdur Sivil Platform Başkanı Kemal ARSLAN, yaptığı yazılı açıklamada Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tüketicileri Koruma Derneği ve Burdur Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı da olan Kemal Arslan’ın açıklamalarında Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın hangi çalışmalarını kastetdiği anlaşılamamaktadır Mermer sektöründe faaliyet gösteren İş adamlarına yalvardığı kimsesiz kadınlara da efelendiğinden bahsetmektedir. Ancak Mermer İşletmecileri açıklanan sözlerin genel ifadeler olduğunu ve bu konuda; Sivil Platform Başkanı olan Kemal Arslan’dan daha açık ifadeler beklemektedir.

Tüketiciler Derneği Başkanı ve Sivil Toplum Platformu Başkanı Kemal ARSLAN Genel ifadelerle kaleme aldığı yazısında; Geldiği günden bu yana Burdur’da yan vurup peşraf çıkaran, Meydanda halka açık konuşmasında sinkaf dolu söylemlerde bulunan,  kadınlarının meslek kurslarını “kapattım gitti”, diyebilen.

 İldeki kapısı olan Valilik Makamını halka kapatabilen,

-Av ve kayak tutkusunu devlet araçlarıyla hoyratça sürdürmekten çekinmediği halde, akaryakıt tasarrufu sağlayacağı gerekçesiyle memurlara bisiklete binme zorunluluğu getiren ancak kendisi  riayet etmeyen,

-Kendi oğlunu bir belediyeye sınavsız biçimde özel kalem müdürü yapıp 13 gün sonra aldığı muvaffakat ile TRT ye memur olarak aktardığı halde Burdur’da haktan-hukuktan, adaletten söz edebilen Sayın Şerif YILMAZ’ın ,

Burdur Bucak ilçesinde yaptığı konuşmayı okuduk, hiç te şaşırmadık! Fazla tonajda mermer yükleyerek taşıyan mermercilere karşı 4925 ve 2918 sayılı Kanunlar ile ilgili Yönetmelik hükümlerini uygulayamayan Burdur Valisi adeta YALVARIYOR !

Ne oldu Şerif YILMAZ!

Hiçbir haklı gerekçeye dayanmadan işsiz ev kadınlarının kursunu kapatır iken efeleniyordun! Kanuna aykırı taşıma yaparak yolları bozan mermercilere aynı efeliği gösterememişsin! Bu tavrınızla  Burdur’da gücünüzün, Kanunu çiğneyen para babalarına yetmediğini, zavallı kimsesiz kadınlara yettiğini gösterdiniz  Sayın Vali!Hukukun gücüne değil, paranın gücüne itibar eden bu tavrınızla Burdur’da Devletin Valisi olamazsınız Sayın Şerif YILMAZ !

Evet Sayın YILMAZ, Burdur’a geldiğiniz günden bu yana OHAL yetkilerini kullanarak sergilediğiniz tablo, kamuoyu nezdinde kabul görmediğinizdir. Devletin ilde ki temsilcisi olan bir makamda daha fazla kalma uğruna  yıpratmadan kendi isteğiniz ile Burdur’dan gitmenizi bekleriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.