KAMU VE SİVİL TOPLUM KURUMLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

SAĞLIK 20.03.2020 - 14:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4320+ kez okundu.
 

KAMU VE SİVİL TOPLUM KURUMLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan (COVİD 19) riskine karşı Burdur Ticaret Borsası (BTB) idari hizmet binası, özel dezenfektanlarla ilaçlandı.
Burdur Ticaret Borsası idari birimlerinde Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve ülkemiz insanını daz tehdit eden koronavirüs (COVİD 19) riskine karşı ülke genelinde alınan koruyucu önlemler kapsamında, Burdur Ticaret Borsası (BTB) idari hizmet binası, özel dezenfektanlarla ilaçlandı. Burdur Ticaret Borsası idari birimlerinde uygulanan dezenfekte çalışmalarında, koruyucu kıyafet giyen personelimiz, yaklaşık bir saat boyunca, başkanlık makamı, analiz odası, tescil, idari birimler, meclis salonu, asansör, merdivenler, çay ocağı ve tuvaletlerde ilaçlama yaptı. İlaçlama çalışmaları öncesi personel ve üyelerin yoğun olarak kullandığı noktalarda ise ayrıca detaylı temizlik işlemleri gerçekleştirildi. İlaçlama çalışmalarının yanı sıra hizmet binasının girişine hijyen amaçlı eldiven ve el dezenfektanları kullanıma sunuldu. Yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Burdur Ticaret Borsası Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, koronavirüsün hızlı bir şekilde yayıldığını, bu nedenle borsa hizmet binasında personel ve üyelerin sağlığını korumaya yönelik tedbir amaçlı ilaçlama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğine ifade eden Gündüzalp, “Dünya geneline yayılan koronavirüs’e karşı bizde ülke genelinde alınan önlemler kapsamında idari binamızda ilaçlama ve dezenfekte işlemi yaptık. Bu çalışmalarımızı uygun görülen zaman dilimleri içerisinde, periyodik olarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.  
Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan (COVİD 19) riskine karşı Burdur Ticaret Borsası (BTB) idari hizmet binası, özel dezenfektanlarla ilaçlandı.

Burdur Ticaret Borsası idari birimlerinde Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve ülkemiz insanını daz tehdit eden koronavirüs (COVİD 19) riskine karşı ülke genelinde alınan koruyucu önlemler kapsamında, Burdur Ticaret Borsası (BTB) idari hizmet binası, özel dezenfektanlarla ilaçlandı.

Burdur Ticaret Borsası idari birimlerinde uygulanan dezenfekte çalışmalarında, koruyucu kıyafet giyen personelimiz, yaklaşık bir saat boyunca, başkanlık makamı, analiz odası, tescil, idari birimler, meclis salonu, asansör, merdivenler, çay ocağı ve tuvaletlerde ilaçlama yaptı.

İlaçlama çalışmaları öncesi personel ve üyelerin yoğun olarak kullandığı noktalarda ise ayrıca detaylı temizlik işlemleri gerçekleştirildi. İlaçlama çalışmalarının yanı sıra hizmet binasının girişine hijyen amaçlı eldiven ve el dezenfektanları kullanıma sunuldu.

Yapılan dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Burdur Ticaret Borsası Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, koronavirüsün hızlı bir şekilde yayıldığını, bu nedenle borsa hizmet binasında personel ve üyelerin sağlığını korumaya yönelik tedbir amaçlı ilaçlama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğine ifade eden Gündüzalp, “Dünya geneline yayılan koronavirüs’e karşı bizde ülke genelinde alınan önlemler kapsamında idari binamızda ilaçlama ve dezenfekte işlemi yaptık. Bu çalışmalarımızı uygun görülen zaman dilimleri içerisinde, periyodik olarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.