KAN VERMENİN ÖNEMİNİ VURGULAYAN CHP KIZILAY’A KAN VERDİ

YAŞAM 21.02.2018 - 17:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3519+ kez okundu.
 

KAN VERMENİN ÖNEMİNİ VURGULAYAN CHP KIZILAY’A KAN VERDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP Burdur İl ve Merkez İlçe Örgütü topluca Kızılay Kan Merkezine gelerek görevlilere kan bağışında bulundu.
Burdur CHP İl Başkanı Osman Gök, CHP İl ve Merkez İlçe Örgütü ile birlikte Burdur Kızılay Kan Merkezi önünde açıklamalarda bulundu. Gök açıklamasında günümüzde ülkemizde ve dünyadaki devletlerdeki olayları kastederek yardım için en önemli maddenin insanların temel ihtiyaçlarının ötesinde temininin güç ve yalnız insanda bulunan ve alınan kan ihtiyacı olduğunu belirtti. Burdur CHP İl ve Merkez İlçe Örgütü olarak. Bu gün ülkemizin de içinde bulunduğu ve sınırlarımıza yakın bir alanda ordumuzun kontrolünde yapılan Afrin “ Zeytin Dalı” operasyonu çerçevesindeki savaşta bizim askerlerimiz de yer almaktadır. Bu güne kadar gerek gelen bilgilerde gerek “Türk Kızılay’ı yetkililerinden alınan açıklamalarında “Kan” Askerimizin ihtiyacının olmadığı ifade edilmektedir.                                      BAŞKAN ERCENGİZ “KAN’IN” TEK KAYNAĞI İNSANDIR Burdur CHP İl ve İlçe teşkilatı ile birlikte ‘Kan’ vermeye gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Kan Bağışı” için gelen partililer ile birlikte Türk Kızılay Kan Verme Merkezi’inde görevlilere kan bağışında bulundu. Ercengiz ‘Kan’ denen maddenin tek kaynağı var oda insandır. Bu nedenle mutlaka dünyadaki bu madde her yerde gerekli ve verilmesi paylaşılması gereken bir maddedir. Bizde buradan yola çıkarak bu konuda bağışta bulunmak için buradayız. Kendisinin de sağlıkçı olduğunu belirterek sorumluluk sahibi herkesin mutlaka yılda iki defa kan vermesi gerekmektedir dedi. Başkan Ercengiz, kendisinin siyasetçi olmasından dolayı yaşadığı siyaset arenasından yola çıkarak benim ve insanımızın hayatında zor bulduğu iki şeyle karşılaştım. Kan ihtiyacı olan için kan bulmak siyasetçi için ise oy bulmak yaşam koşullarında bu iki şey beni çok etkiledi. CHP İl ve Merkez İlçe örgütü ile Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kan verme işleminin ardından “Türk Kızılay’ı merkezinden ayrıldılar.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve CHP Burdur İl ve Merkez İlçe Örgütü topluca Kızılay Kan Merkezine gelerek görevlilere kan bağışında bulundu.

Burdur CHP İl Başkanı Osman Gök, CHP İl ve Merkez İlçe Örgütü ile birlikte Burdur Kızılay Kan Merkezi önünde açıklamalarda bulundu. Gök açıklamasında günümüzde ülkemizde ve dünyadaki devletlerdeki olayları kastederek yardım için en önemli maddenin insanların temel ihtiyaçlarının ötesinde temininin güç ve yalnız insanda bulunan ve alınan kan ihtiyacı olduğunu belirtti.

Burdur CHP İl ve Merkez İlçe Örgütü olarak. Bu gün ülkemizin de içinde bulunduğu ve sınırlarımıza yakın bir alanda ordumuzun kontrolünde yapılan Afrin “ Zeytin Dalı” operasyonu çerçevesindeki savaşta bizim askerlerimiz de yer almaktadır. Bu güne kadar gerek gelen bilgilerde gerek “Türk Kızılay’ı yetkililerinden alınan açıklamalarında “Kan” Askerimizin ihtiyacının olmadığı ifade edilmektedir.

                                     BAŞKAN ERCENGİZ “KAN’IN” TEK KAYNAĞI İNSANDIR

Burdur CHP İl ve İlçe teşkilatı ile birlikte ‘Kan’ vermeye gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Kan Bağışı” için gelen partililer ile birlikte Türk Kızılay Kan Verme Merkezi’inde görevlilere kan bağışında bulundu. Ercengiz ‘Kan’ denen maddenin tek kaynağı var oda insandır. Bu nedenle mutlaka dünyadaki bu madde her yerde gerekli ve verilmesi paylaşılması gereken bir maddedir. Bizde buradan yola çıkarak bu konuda bağışta bulunmak için buradayız. Kendisinin de sağlıkçı olduğunu belirterek sorumluluk sahibi herkesin mutlaka yılda iki defa kan vermesi gerekmektedir dedi.

Başkan Ercengiz, kendisinin siyasetçi olmasından dolayı yaşadığı siyaset arenasından yola çıkarak benim ve insanımızın hayatında zor bulduğu iki şeyle karşılaştım. Kan ihtiyacı olan için kan bulmak siyasetçi için ise oy bulmak yaşam koşullarında bu iki şey beni çok etkiledi. CHP İl ve Merkez İlçe örgütü ile Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kan verme işleminin ardından “Türk Kızılay’ı merkezinden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.